este vorba despre o mostenire.bunica si bunicu au decedat demult,au avut doi copii ,unul a fost tata care a decedat si el, noi suntem 6 frati din care unu decedat . si mai avem o verisoara din partea unchiului ,unchiul e plecat in america de 30 de ani si nu a mai dat nici un semn de viatza,matusa mea e decedata .si matusa de unchi au fost divortati.intrebarea este cum face succesiunea si cat ne revine la fiecare? se imparte 50/50 sau 7/1 ? 7= nr de nepoti in viatza de care stim...probabil unchiul meu e mort sau poate nu mai vine niciodata ?
In cazul dvs succesiunea se va dezbate in instanta. Atata timp cat unchiul dvs nu este declarat decedat fie orin hot judecatoreasca sau nu aveti un certificat de deces , el este in viata. Tatal dvs a decedat inainte sau dupa bunici? Fratele dvs a decedat inainte de tatal dvs sau dupa? Are copii si sotie fratele dvs decedat?
Buna seara,
Masa succesorala ramasa de pe urma bunicilor se imparte in doua parti egale, cati copii au avut iar fiecare din acestea se imparte in cati urmasi au avut copiii lor.
primul a decedat bunicul , dupaia fratele meu la varsta de 4 luni,apoi bunica acum 10 ani iar tatal meu in decembrie anu trecut.daca nu putem afle nimic despre unchiul meu ,noi avem chitantele de pe 15 ani cum am platit impozitu,are acest aspect vreo importantza? va multumesc frumos