avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o problema jn ceea ce privește succesiunea unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o problema jn ceea ce privește succesiunea unei moșteniri. ...

Am o problema jn ceea ce privește succesiunea unei moșteniri.
Proprietar este bunica mea care este decedata. Ea a avut doi copii. Unchiul meu care este plecat în America de 40 de ani și nu mai știm nimic de el.( are un copil care locuiește în Timișoara. verișoara mea)
Și TATĂL MEU care este decedat de vreo 4 ani.Eu cu frații mei am plătit impozitul de peste 20 de ani de la moartea bunicii mele. Mar interesa dacă se poate merge pe o lege anume de uzupiune ??? Care zice ca dacă plătești impozit x ani. Poți face actele?? Am dori sa știm cum putem sa rezolvam aceasta problema.???
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:35, 12 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
Trebuia dezbătută succesiunea după bunica.
Uzucapiunea nu acoperă situația actelor nefăcute la timp.
Fie dați de unchiul din America (sa va trimită o declarație de renunțare la succesiunea mamei lui, de la Ambasada sau Consulat), fie va adresați instantei pentru dezbaterea succesiunii după bunica.
Ultima modificare: Duminică, 12 Decembrie 2021
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o problemă, bunica a decedat, si casa a lasat.o ... Cozac1984 Cozac1984 Buna ziua. Am o problemă, Bunica a decedat, si casa a lasat.o pe pat de moarte mie. Asta a fost acum 20 de ani. De 20 de ani platesc impozit. As putea sa o ... (vezi toată discuția)
Contestare succesiune rentealiviu rentealiviu in casa bunicilor mei a locuit unchiul meu(perioada neintrerupta aprox. 4-5 ani), care s-a recasatorit in anul 2009, in anul 2011 acesta a decedat, iar in casa ... (vezi toată discuția)
Succesiune încurcată. cum sa procedez? giv giv Buna seara. Sunt in următoarea situație: Mama mea trăiește, are 70 de ani. Ea a avut 4 frați. 2 au murit de mici in anii 40 si 50. Unul a murit in ... (vezi toată discuția)