avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am o problemă, Bunica a decedat, si casa a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am o problemă, Bunica a decedat, si casa a lasat.o ...

Buna ziua. Am o problemă, Bunica a decedat, si casa a lasat.o pe pat de moarte mie. Asta a fost acum 20 de ani. De 20 de ani platesc impozit. As putea sa o intabulez... Sau cum i zice... Sa fie a mea pentru ca eu am intretinut casa si am platit impozit, sa nu mai aiba pretentii unchii la ea?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 23:50, 17 Septembrie 2022
Nu. Trebuia sa fi dezbătut succesiunea după bunica.
Uzucapiunea nu rezolva situația mostenirilor nedezbatute la timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema jn ceea ce privește succesiunea unei moșteniri. ... ovidiu82tm ovidiu82tm Am o problema jn ceea ce privește succesiunea unei moșteniri. Proprietar este bunica mea care este decedata. Ea a avut doi copii. Unchiul meu care este ... (vezi toată discuția)
Dezbatere moștenire xenia_mn xenia_mn Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : Mostenire de la parinti nedezbatuta de foarte multi ani . (Proprietatea este atestata doar de testamentul ... (vezi toată discuția)
Cumpărare teren mostenit Fydse Fydse Buna, Doresc să cumpar un teren moștenit, dar problema este următoarea: Bunicii mei au decedat acum aproximativ 20 de ani și au lasat in urmă un ... (vezi toată discuția)