La ora actuala platesc impozite in Marea Britanie.(locuiesc aici)
Cand va trebui sa platesc impozite pe dividente, taxarea se va face in Romania cu tva 5% sau va trebui sa platesc in Marea Britanie conform pactului de evitare a dublei impuneri?
As dori sa obtin titlul de proprietate pe niste loturi de pamant.Am fost la primarie iar primarul de acolo impreuna cu cativa angajati au sustinut ca nu se poate face cadastrul pe un lot ci numai pe toata suprafata(adica tot dealul). I.am explicat ca eu o sa platesc din buzunarul propriul dar dansul sustine ca din cauza guvernului nu se poate face masuratorile. Asa e?
As dori sa obtin titlul de proprietate pe niste loturi de pamant.Am fost la primarie iar primarul de acolo impreuna cu cativa angajati au sustinut ca nu se poate face cadastrul pe un lot ci numai pe toata suprafata(adica tot dealul). I.am explicat ca eu o sa platesc din buzunarul propriul dar dansul sustine ca din cauza guvernului nu se poate face masuratorile. Asa e?
Buna seara, multumesc frumos pentru timpul si raspunsul acordat. Am inteles ca trebuie parcurse mai intai anumite etape de succesiune.multumesc frumos si toate cele bune
Buna seara, multumesc frumos pentru timpul si raspunsul acordat. Sa inteleg ca mai intai se face succesiunea de pe urma bunicilor. Ati punctat foarte bine si doar in fata notarului sau al instantei se vor face actele.multumesc frumos si toate cele bune!
As avea si eu nevoie de un sfat la o problema destul de grea. Dupa moartea bunicilor nu s-a facut nici o succesiune(bunurile au ramas al unchiului si al tatalui meu).Au trecut ceva ani de atunci.De curand unchiul a decedat.dreptului lui va ramane banuiesc eu fetei lui.
Acuma neavand succesiunea facuta ar putea renunta la partea ei in favoarea mea contra unei sume de bani(fara ca unii din copii peste ani sa poata revendica ceva)?Si daca da cine ar fi in masura sa intocmeasca un act?Un avocat sau un notar?