avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... din pacate nu am decat titluri de propietate si nici ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

din pacate nu am decat titluri de propietate si nici procese verbale de punere in posesie..cei de la primarie nu vor sa le elibereze..

din pacate nu am decat titluri de propietate si nici procese verbale de punere in posesie..cei de la primarie nu vor sa le elibereze..
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 16:12, 15 Aprilie 2014
daca aveti titlurile de proprietate faceti actiune in instanta sa obligati sa fiti pus in posesie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum incep procedura succesorala? primarul ma refuza! dell25 dell25 Buna seara, Din cauza unor persoane care nu au scrupule si nu doresc decat bunastarea lor as avea nevoie de cateva indrumari: Mama a murit acum 1 ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de punere in posesie -nu se mai tine cont de el diana_iulia18 diana_iulia18 Buna ziua Am proces verbal de punere in posesie pe numele mamei mele care a decedat in 2005. De-a lungul anilor cei de la primarie nu au vrut sa-mi elibereze ... (vezi toată discuția)
Eliberare titlu de proprietate niculaucarmen niculaucarmen in urma solicitarii la primarie eliberarea unor titluri de proprietate, primaria mi-a raspuns evaziv la adresele prin care solicit eliberarea titlurilor, ca ... (vezi toată discuția)