avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum incep procedura succesorala? Primarul ma refuza!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum incep procedura succesorala? Primarul ma refuza!

Buna seara,

Din cauza unor persoane care nu au scrupule si nu doresc decat bunastarea lor as avea nevoie de cateva indrumari:

Mama a murit acum 1 an si 4 luni si iar tatal acum 12 ani. As dori sa incep procedura succesorala cat mai repede posibil.

Din start fratele meu nu este de acord cu aceasta actiune deoarece "nu are destule resurse financiare".

Am fost la o primarie de comuna acum 1 an iar primarul de acolo o zis ca au inceput masuratorile si nu pot elibera "procesele verbale de punere in posesiune". Acum 2 zile acelasi raspuns dar la fel ca data trecuta primarul a punctat "poti sa ma dai in judecata". Nu stiu de unde afirmatia asta dar mi se pare un abuz in serviciu.

Nici nu stiu cum sa incep iar un sfat din partea cuiva cu experienta ar fi bun venit.Multumesc frumos pentru timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: dell25 , utilizator 19:17, 11 Aprilie 2014
pana sa se implineasca 2 ani de la decesul mamei, mergeti la notar si faceti succesiunea.treceti in cuprinsul certificatului de mostenitor, toate bunurile pe care le stiti.
anuntati-l pe frate ca daca trec mai mult de 2 ani, ajung aproape sa se dubleze cheltuielile la notar.

spooor
din pacate nu am decat titluri de propietate si nici procese verbale de punere in posesie..cei de la primarie nu vor sa le elibereze..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din pacate nu am decat titluri de propietate si nici procese verbale de punere in posesie..cei de la primarie nu vor sa le elibereze.. dell25 dell25 din pacate nu am decat titluri de propietate si nici procese verbale de punere in posesie..cei de la primarie nu vor sa le elibereze.. (vezi toată discuția)
Sfaturi - dezbatere succesorala jbip jbip Buna ziua, Va rog, daca se poate sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Tata a decedat anul trecut in 2009, luna octombrie. Sunteti 3 frati si dorim sa ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate terenuri FileMooN FileMooN buna ziua tuturor pe scurt cazul meu 1 am depus 3 cereri cu numar de inregistrare pentru eliberarea titlurilor de proprietate 2 am dat in judecata ... (vezi toată discuția)