avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... eliberare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

eliberare titlu de proprietate

in urma solicitarii la primarie eliberarea unor titluri de proprietate, primaria mi-a raspuns evaziv la adresele prin care solicit eliberarea titlurilor, ca solicitarea nu poate fi rezolvata, dar nu e justificata in nici un fel. Ce se poate face in acest caz????? Care e metoda de actiune impotriva acestor raspunsuri evazive??????
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 13:09, 29 Aprilie 2009
ati fost pus in posesie cu suprafetele de teren la care sunteti indreptatit?
actiune in instanta de judecata pentru constatarea dreptului de proprietate.
Faceti adresa la Institutia Prefectului, intrucat Prefectul este Presedintele Comisiei Judetene privind reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor.
Mai exact veti completa o petitie in acest sens, iar daca atat raspunsul cat si nerezolvarea problemei continua a va dezamagi, primarul poate fi sanctionat.
detin o hotarare judectaoreasca in baza careia am facut o cerere de punere in posesie, in urma careia ni s-a raspuns afirmativ, insa fara nici un rezultat concret.
sa ma iertati dar eu nu inteleg ...
ce hotarare judecatoreasca aveti .. ce obiect are ?
Ati solicitat cumva prin hotarare sa fie obligate comisiile la punerea in posesie sau la eliberarea unui titlu?

Alte discuții în legătură

Fond funciar ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata --- daca se da o sentinta judecatoreasca de anulare a unui titlu de proprietate , si eliberare a unuia nou ( pe aceeasi tarla , dar cu alte ... (vezi toată discuția)
Eliberare titlu pe un teren aflat in proprietatea unei alte pf costif costif In urma unui litigiu cu Primaria, instanta a decis ca Primaria sa emita titlu pe o suprafata de teren agricol aflata in extravilanul localitatii. Dupa 3 ani de ... (vezi toată discuția)
Neexecutarea unei hotarari judecatoresti varlan varlan am hotarare judecatoreasca ,definitiva si irevocabila de punere in posesie pe o suprafata de teren.In urma acestei hotarari am dat in judecata primaria pentru ... (vezi toată discuția)