in urma solicitarii la primarie eliberarea unor titluri de proprietate, primaria mi-a raspuns evaziv la adresele prin care solicit eliberarea titlurilor, ca solicitarea nu poate fi rezolvata, dar nu e justificata in nici un fel. Ce se poate face in acest caz????? Care e metoda de actiune impotriva acestor raspunsuri evazive??????
Faceti adresa la Institutia Prefectului, intrucat Prefectul este Presedintele Comisiei Judetene privind reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor.
Mai exact veti completa o petitie in acest sens, iar daca atat raspunsul cat si nerezolvarea problemei continua a va dezamagi, primarul poate fi sanctionat.
detin o hotarare judectaoreasca in baza careia am facut o cerere de punere in posesie, in urma careia ni s-a raspuns afirmativ, insa fara nici un rezultat concret.
sa ma iertati dar eu nu inteleg ...
ce hotarare judecatoreasca aveti .. ce obiect are ?
Ati solicitat cumva prin hotarare sa fie obligate comisiile la punerea in posesie sau la eliberarea unui titlu?
Fond funciar
ContSters206369
buna dimineata --- daca se da o sentinta judecatoreasca de anulare a unui titlu de proprietate , si eliberare a unuia nou ( pe aceeasi tarla , dar cu alte ... (vezi toată discuția)