avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Activitate razvan2014

Activitate razvan2014

gi-jane2 a scris:

Legal este, fiind vb de un bun mobil. Puteti pretinde o suma de bani in instanta pt cat credeti ca i se cuvine celuilalt sot.

este interesat sa arate ca aceasta nu dorea o familie... in sensul normal si cel stabilit de lege nu de bani.
Adrian Horatiu a scris:

Domnu` Razvan2014 adunati-va.

Chiar nu o sa-i pese nimanui ce scrie in cerea ei de divort. Doriti sa-i strigati in fata dispretul dvs? Ma faceti sa rad, credeti ca va intelege? E ca si cum i-as striga eu unui corupt care apare zilele astea pe la stiri: "Bai, nerusinatule!" Asta e, ati luat-o...Show must go on! Oricum nu cred ca exista despartire cu vina exclusiva deci invatati din ce s-a intamplat si lasati trecutul in urma cat mai rapid! Probabil ar fi si cea mai buna razbunare daca asta va doriti >:)

Dovezile le puteti folosi daca era un calculator folosit de amandoi si ati instalat programul pt ca suspectati ca e virusat si controlat din exterior si v-a fost frica sa fie folosit in vreo activitate ilegala... Le scoateti ca fotografii, 9x16 cm sunt f.ieftine la laboratoarele foto digitale. Audio il transcrieti si atasati CD-ul cu inregistrarea.

In cerere spuneti tot ceea ce cunoasteti, cum ati aflat si ce din acel program si din ce v-a spus sotia. Deasemeni puteti adauga si ce ati aflat despre casatoria anterioara. Apropo, poate reusiti sa gasiti acel dosar sa-l cititi? Negati ferm tot ce e minciuna in reclamatia ei, punctual, argumentat si pe scurt. F.important: evitati amanuntele nesemnificative sau scrisul lalait, judecatorii au atatea pe cap ca e ultimul lucru ce si-l doresc sa citeasca mai mult de 3 maximorum 5 pagini! Puteti face cererea chiar dvs pe computer si lista la imprimanta, in 3 exemplare ca unul ramane la instanta si unul se da reclamantei.

La fel procedati si la cererea de restrictie, cum v-a fost spus mai sus, ce s-a intamplat, de ce credeti ca exista aceasta actiune, ca nu ati facut nimic, ca nu mai doriti sa o vedeti in viata dvs, ca sperati ca judecatorul vede ca e o manevra a cuiva cu putere pe plan local (banuiesc ca e corecta deductia mea ?), etc Daca aveti martori numitii cu nume complet si adresa.

Cam dubioasa internarea fara fisa de iesire, cred ca e ilegala sau e altceva acolo... oricum din tot ce ne-ati spus am senzatia ca lipsesc informatii ;P

PS: Spuneti multumesc ca nu aveti si un copil si cat mai repede "dati-o la spate" cum se spunea pe vremuri :)

si eu am fost surprins dar am inteles ca este la alegerea medicului dupa discutia cu pacientul.
la solicitarea ordinului de protectie a venit cu 2 martori s-a dat termen la sfarsitul lunii.
nu gasesc martori intrucat au motivat ca au copii... ca nu vor probleme...
platitor de tva.

dar daca procurorii nu se reusesc sa-mi recupereze actele.... ea poate sa minta ca nu stie nimic. ce este de facut la bilant ?
are domiciliul acolo, am specificat acest aspect. da, are bunurile acolo. a vrut sa-si i-a hainele de acolo si nu a putut
daca sotia, care are apartamentul dobandit anterior casatoriei, a inlocuit butucul de la usa, pentru a nu mai intra sotul in casa, fiind inaintata si procedura de divort, fara termen de sedinta stabilit, a incalcat legislatia ambii soti avand acolo domiciliul legal?
ce poate face sotul pentru a intra in apartament?
in cazul in care un sot a semnat un contract de leasing in anul 2008 pentru un autoturism, in 2012 s-a casatorit. Lesingul s-a terminat in august 2013 iar in septembrie 2013 sotul contractant a instrainat autoturismul mamei fara sale sa spuna ceva celuilat sot. sotul a aflat in momentul in care au sosit facturile cu impozite de la primarie cu taxele.
este legal?
care este diferenta intre culpa comuna, a paratului si a reclamantului?
mirebire a scris:

In primul rand as zice sa va calmati.
In al doilea rand nu aveti ce sa castigati, dupa cum nu aveti ce sa pierdeti in procesul de divort.
Cred ca si dvs si dna va doriti sa divortati. Ca urmare singura discutie este in legatura cu motivul divortului. Din ce ati descris dvs, motivul divortului ar trebui sa fie "culpa comuna".
Daca nu primiti invitatia la mediere, insa la primul termen ii propuneti dnei sau avocatului dnei o intelegere in privinta divortului, la al doilea termen se termina si procesul de divort.
Intre timp gasiti-va o locuinta si vedeti-va de viata dvs. N-o mai sunati, nu mai mergeti la serviciul ei, nu mai exista pentru dvs.

nu prea inteleg...
1 sunt calm
2 de ce culpa comuna din moment ce ea a creeat problemele si a dorit sa fie casatorita ca paravan in fata sotiei amantului
3 din moment ce se stabileste o culp de un fel...cred ca sunt si diferente. care sunt acestea?
4 de ce sa cer mediere daca ea nu a urmat calea legala? nu trebuia sa o faca inainte de depunerea cereri de divort?
5 eu am incercat sa discut cu ea, prin telefon, sms.. nu a dorit sa raspunda, deci, nu o mai caut
6 nu m-a mai duc acasa dar nici intelegere nu pot... in 10 minute la judecatorie. banuiesc ca la prima sedinta i-mi este adusa la cunostinta solicitarea sotiei. pot solicita un nou termen si sa-i impuna sotiei sa discute cu mine?
spun ca are martor... in sensul ca are cine sa sustina ceea ce spune nu ca ar fi avut la ce sa asiste ori ca a asistat la asa ceva.
referitor la plecarea de acasa... in caz ca inventeaza cine-stie-ce ca as fi facut... si eu in fatp nu sunt acasa
sunt in divort cu sotia, ea nu are nici o calitate in societatea mea, dar a tinut contabilitatea din 2013 si pana in prezent. sunt microintreprindere cu raportare trimestriala, ce pot face sa pot depune.. orice.. si daca recuperez datele si documentele sa depun rectificative?
sper ca postat la sectiunea corespunzatoare, in caz contrar, rog moderatorul sa mute postarea unde trebuie