in cazul in care un sot a semnat un contract de leasing in anul 2008 pentru un autoturism, in 2012 s-a casatorit. Lesingul s-a terminat in august 2013 iar in septembrie 2013 sotul contractant a instrainat autoturismul mamei fara sale sa spuna ceva celuilat sot. sotul a aflat in momentul in care au sosit facturile cu impozite de la primarie cu taxele.
este legal?
Vehiculul a fost achizitionat inaintea casatoriei, prin urmare este bun propriu al celui care a avut contractul de leasing.
Depinde cum a fost platit leasingul dupa casatorie, daca a contribuit si celalalt sot la achitarea ratelor.
Dupa casatorie nu prea mai faci ce vrei :) .
Intr-o casnicie sunt doi, chiar daca unele bunurile sunt ale fiecaruia anterior casatoriei, regimul acestora dupa trebuie discutat impreuna, altfel ce rost mai are casnicia?
Chiar daca il dai mamii trebuie sa stie si celalalt sot despre cadou, parerea mea!
Masina in lizing
tiktakko
Cer ajutorul ptr a stii daca in timpul casatoriei am cumparat o masina , cu imprumut la banca, acum in timpul divortului am dreptul sa o schimb sau sa o ... (vezi toată discuția)