avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbat butucul la usa de la intrare sa nu intre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbat butucul la usa de la intrare sa nu intre sotul in casa

daca sotia, care are apartamentul dobandit anterior casatoriei, a inlocuit butucul de la usa, pentru a nu mai intra sotul in casa, fiind inaintata si procedura de divort, fara termen de sedinta stabilit, a incalcat legislatia ambii soti avand acolo domiciliul legal?
ce poate face sotul pentru a intra in apartament?
Cel mai recent răspuns: razvan2014 , utilizator 21:07, 16 Aprilie 2014
depinde de circumstante: daca sotul are domiciliul acolo, daca are bunuri presonale etc.
are domiciliul acolo, am specificat acest aspect. da, are bunurile acolo. a vrut sa-si i-a hainele de acolo si nu a putut
Ultima modificare: Miercuri, 16 Aprilie 2014
razvan2014, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune cornycorny cornycorny Buna seara, sunt în divort cu sotia, anul trecut eu am făcut credit si am luat un apartament prin credit, prin programul prima casa pe 30 de ani , l-am ... (vezi toată discuția)
Divort,drepturi,obligatii tundyuta tundyuta Buna ziua.Am si eu o intrebare pt fratele meu care e in divort,a ramas cu un copil in grija pana se finalizeaza si sa speram ca va ramane la el,caci cea care ... (vezi toată discuția)
Partaj all3rat all3rat In cazul unui divort, dupa 23 de ani de casnicie, timp in care sotii au locuit in aceasi casa, cumparata in rate pe numele sotului, contractul fiind incheiat ... (vezi toată discuția)