avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate cristiradu

Activitate cristiradu

Buna ziua,daca montez colant publicitar pe geamul casei mele imi trebuie vreo autorizatie ?
Buna ziua,sunt in situatia in care am fost somat pentru neplata chiriei la o taraba in piata.Mentionez ca nu am facut niciun fel de contract cu administratia pietei respective,nu am semnat si nu am imputernicit pe nimeni in acest sens.Totusi exista un contract facut de o persoana in numele meu fara ca eu sa stiu (acesta nefiind semnat de nimeni),exista facturi emise catre societatea pe care am avut-o dar a fost radiata in anul 2011 iar contractul este facut in 2014, somatia de neplata este facuta pe societatea pe care o detin din anul 2011 si a fost radiata in 2015.Deci contract facut pe o societate,facturi emise pe aceeasi societate dar sunt dat in judecata pe cu totul alta societate.
Va multumesc pentru promptitudine
Răspuns la discuția Contrabanda cu tigari
nu am spus ca am fost amendat ci doar ca am dat o declaratie
Buna ziua ma intereseaza daca vanzator angajat fiind la un magazin de cartier ce pot pati daca am fost prins ca am vandut tigari fara timbru fiind obligat de patron sa fac asta in caz contrar ma dadea afara iar organele au gasit in magazie tigari fara timbru iar tigarile erau ale patronului iar eu am declarat asta