avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contrabanda cu tigari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contrabanda cu tigari

Buna ziua ma intereseaza daca vanzator angajat fiind la un magazin de cartier ce pot pati daca am fost prins ca am vandut tigari fara timbru fiind obligat de patron sa fac asta in caz contrar ma dadea afara iar organele au gasit in magazie tigari fara timbru iar tigarile erau ale patronului iar eu am declarat asta
Ultima modificare: Duminică, 13 Aprilie 2014
cristiradu, utilizator
Cel mai recent răspuns: alinadaniela87 , utilizator 15:51, 9 Mai 2014
Depinde în temeiul cărei legi v-au amendat.
De regulă, în aceste cazuri, în legea care prevede fapta contravențională se prevede atât fapta cât și persoana care răspunde contravențional - persoana fizică sau persoana juridică.

Vedeți de scrie în procesul verbal - lege, articol - și vă veți lămuri dacă amenda trebuia aplicată firmei sau poate fi aplicată și vânzătorului.
nu am spus ca am fost amendat ci doar ca am dat o declaratie
daca era cantitatea mare incepe proces si daca nu aveti alte fapte in spate sau dosare va luati o suspendare...sau daca a fost o cantitate mica amenda.asa cred eu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport tutun alexandru-alex alexandru-alex Buna seara, as avea si eu o intrebare, si in acelasi timp o nelamurire... Daca eu transport cu masina personala frunze de tutun fara a avea asupra mea vre-un ... (vezi toată discuția)
Amenda tigari netimbrate (10 pachete) ofi1964 ofi1964 In urma unei perchezitii domiciliare, mi s-a gasit un cartus de tigari fara timbru accizabil , care a fost confiscat. Detineam tigarile pentru consum personal ... (vezi toată discuția)
Refuzata la angajare pe motiv ca sunt fumatoare! happyady happyady Buna seara, La recomandarea unuei cunostinte mi s-a oferit ocazia de ma angaja pe un post de vanzatoare la un magazin de cartier. In urma unei convorbiri ... (vezi toată discuția)