Nicolaie Ciobotaru a scris:
Aveti urmatoarele posibilitati de evitare a controlului corporal:
1. Sa solicitati intrarea intro incapere special amenajata si sa raspundeti pozitiv prin executie la intrebari de genul:" Ce aveti in buzunare sau in ciorapi sau in tocul pantofului" daca vi se cere.
2. Sa abordati conducerera multinationalei sa ii comunicati ca sunteti inginer , ca nu aveti treaba cu piese care ati putea sa le luati acasa si sa va scutesca de controlul corporal pentru ca aveti o problema cu contactul direct al pazei
3. Sa propuneti control dupa metoda aerogarilor cu mijloace automate.
4. Alte solutii personale ce decurg din postarile anterioare.
Raspuns:
1. :)) Nu va suparati, dar nu pot interpreta asta decat ca o gluma.
2. Stie toata lumea ca sunt inginer. Toata lumea trebuie controlata.
3. Am propus control cu mijloace automate. Mi s-a raspuns ca nu au posibilitatea de a face asa ceva.
Am incercat sa vorbesc cu cei de la paza. Sunt niste baieti lati in spate, care nu stiu multe in afara de ce trebuie sa stie, hotarati si plini de zel. Toata lumea trebuie verificata "in afara de cei care ies cu masinile din firma" (l-am citat pe cel care s-a recomandat ca fiind sheful punctului de paza si control). Asa scrie in ROI.
Am vorbit si cu superiorul meu direct (cel care , de altfel, i-a instruit). Nu poate face nimica pentru mine, nu-mi poate face favoruri deoarece nu poate crea precedente.
Nu mai am chef de scandaluri, asa ca am decis sa-mi adun jucariile si sa plec. :P