Buna ziua!
Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema.
Pot angaja la firma un student la CIG,care este in primul an de facultate.Daca da,poate sa fie contabil(sa tina contabilitatea firmei).
Multumesc mult de tot pentru raspunsuri
Intrebarea este daca acel CIM poate fi inregistrat in revisal fara sa existe un CIM semnat in prealabil,pe hartie?
freeelis a scris:
Veti ramane fara loc de munca , asta se va intampla.
Revin cu problema afisata mai sus.
Va rog sa-mi spuneti daca eu nu am semnat inca contractul individual de munca,iar angajatorul a facut inregistrarea in revisal,este valabil CIM?Mai pot relua somajul,daca nu este valabil?
De acord!
Daca angajatorul spune dupa 90 zile ca ,,nu corespund profesional,, de exemplu,ce se intampla?
Buna seara!
Va rog sa ma autati in urmatoarea problema:
-am fost in somaj din luna iunie 2014,pana in prezent.
-incepand cu data de 25.11.2014 am gasit un loc de munca pe perioada nedeterminata cu perioada de proba 90 zile
-am facut toate actele,inclusiv la somaj,si de marti o sa incep serviciul
Intrebarea este daca in aceste 90 zile(perioada de proba) angajatorului nu-i convine de mine ce se intampla?
Pot sa reiau somajul?
Care este articolul care poate sta la baza concedierii?
Va multumesc anticipat!
La mine exista un proces verbal in data de 29.05.2014,iar in data de 12.06.2014 o comisie a stabilit ca cele doua obiecte vor fi imputate.
Betoniera si drujba.Acestea au fost predate cu gradul de uzura stabilit in urma unei inventarieri anterioare de 50% respectiv 30% .In acest sens a fost intocmit un proces verbal.Dupa doua saptamani de la predarea obiectelor de inventar,pe baza de proces verbal,o comisie a stabilit ca aceste doua obiecte de inventar trebuie sa-mi fie imputate.
Buna seara!
Va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema:
anul acesta firma la care am lucrat,fiind in insolventa, a restrans activitatea si am fost concediat cu preaviz de 15 zile.Pana sa expire preavizul,am predat obiectele de inventar,cu proces verbal incheiat intre mine si persoana desemnata de firma sa preia toate aceste obiecte.Procesul verbal a fost semnat de ambele parti.
Dupa cateva zile,persoana desemnata sa preia obiectele de inventar a intocmit un referat in care a propus ca pentru doua dintre obiectele de inventar sa-mi fie imputata contravaloarea acestora,pe motiv ca au grad de uzura de 100%(grad de uzura care a fost stabilit de o comisie numita dupa data la care eu am predat obiectele de inventar).
In baza acestui referat mi-a fost retinut ultimul salariu,iar zilele acestea am primit citatie de la judecatorie pentru proces.
Inteleg ca daca asociatul unic este si administrator dar are si calificare de electrician,SRL-ul poate realiza venituri,fara sa angajeze pe cineva anume pentru functia respectiva(ex:electrician intretinere si reparatii)