avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Activitate alex2302

Activitate alex2302

Răspuns la discuția Somaj dupa CCC
va multumesc mult pentru raspuns ...
Discuție Somaj dupa CCC
Buna ziua.. am nevoie sa ma ajutati cu cateva informatii:
M-i sa terminat CCC si am primit actele ptr somaj de la firma unde am lucrat , doar ca nu sunt sigura daca beneficiez de el.
Cele 12 luni anterioare nasterii am lucrat din 20.04.2011-16.09.2011 la o firma iar apoi la alta firma din 23.09.2011 pana cand am nascut 28.06.2012.
in aceasta perioada am avut concediu medical 1 luna , cu probleme de sarcina, dupa care am intrat in prenatal.
De la prima firma nu mai pot lua adeverinta cu perioada cat am lucrat, de unde pot solicita o adeverinta ptr acea perioada ?

Buna ziua.

Am inteles ca pentru a beneficia de luna tatalui de concediu de crestere a copilului trebuie depusa la dosar o adeverinta de venit precum ca nu a realizat venituri in periaoada de inainte a nasterii copilului.
El este plecat de o saptamana din tara si nu pot lua eu aceasta adeverinta. Exista si alta varianta de a face dovada ?
Va multumesc
Buna ziua. am nevoie de pasii care trebuie urmati la reintoarcerea din concediul de crestere a copilului. Situatia mea este urmatoarea:
-pe data de 28 iunie copilul implineste 2 ani
- dupa legea cu o luna concediul tatalui ar trebui sa ma intorc pe 28 mai , aceasta luna noi nu o putem lua deoarece tatal nu este in tara
- firma la care am lucrat si-a inchis cele 2 puncte de vanzare pe care le avea in orasul Iasi si mi s-a spus ca trebuie sa ma duc la ei unde au sediul in Harghita deoarece ei trebuie sa faca contract de reincepere a activitatii macar pentru o zi si mai apoi actele ptr somaj.
-eu acum trebuie sa fac cererea ptr reintoarcerea la munca, dar dupa nu stiu exact ce urmeaza si aici va rog sa ma ajutati.
Va multumesc!