avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta venit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta venit

Buna ziua.

Am inteles ca pentru a beneficia de luna tatalui de concediu de crestere a copilului trebuie depusa la dosar o adeverinta de venit precum ca nu a realizat venituri in periaoada de inainte a nasterii copilului.
El este plecat de o saptamana din tara si nu pot lua eu aceasta adeverinta. Exista si alta varianta de a face dovada ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:21, 25 Aprilie 2014
De ce nu puteti lua dvs acea adeverinta?
Mergeti dvs. la Adm. fiscala si solicitati adeverinta pentru sot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finalizare concediu ingrijire copil monya_tomy monya_tomy Buna ziua. Va rog, daca puteti sa ma ajutati cu o informatie: sunt aproape de expirarea concediului de maternitate de 2 ani si vreau sa fiu sigura daca in ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil laura_f laura_f Buna ziua! Am intrat de curand in concediul pentru cresterea copilului. O prietena mi-a spus ca statul obliga si tatal sa stea o luna de zile in acest ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil antohiadriana antohiadriana Buna ziua! As vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie crestere copil daca am realizat venituri impozabile in ultimile 12 luni anterioare nasterii ... (vezi toată discuția)