cyan a scris:
Va pierdeti timpul contestand procesul verbal iar daca veti depune la randul dvs. o sesizare impotriva agentilor de politie nu veti obtine nimic.
Daca sinteti constient ca ati incalcat regulile de circulatie atunci asumati-va raspunderea, platiti amenda si puteti obtine reducerea perioadei de suspendare la 30 de zile promovand testul 13/15.
Ca vreti sa va \"razbunati\" pe agentii care v-au amendat dovedeste ca nu constientizati ce se putea intampla la 106 km/h in localitate daca un pieton traversa drumul pe o trecere de pietoni in conditiile in care ploua iar vizibilitatea era in mod sigur redusa. Sa fiti multumit ca ati scapat doar cu suspendarea permisului si cu o amenda.
Politistii au rolul lor de a preveni producerea de evenimente nedorite iar daca o fac \"culcati pe bancheta\" inseamna ca pot preveni accidentele din orice pozitie!:)
Ati mentionat la obiectiuni ca nu sunteti \"de acord\", de acord cu ce, cu viteza sau ca ploua?
Eu mi-am recunoscut vina si imi voi plati amenda dar voi contesta deoarece nu mi-se pare normal sa nu respecti o procedura de lucru, trebuie sa imi ceri si actele masini daca masina era furata sau nu aveam itp, asigurare sau rovigneta, atat timp cat esti platit din contributia mea la bugetul de stat trebuie sa imi arati respect si trebuie sa fi un exemplu pentru mine nu sa ma depasesti pe linie continua si pentru informatia dumneavoastra nu erau trecerii de pietoni in catunul respectiv, ploua si nu era nimeni pe strada.
Practic in minunata noastra tara daca vei respecta legile de circulatie nu te mai poti incadra la un program normal de 8 ore in care sa parcurgi 500 de km cat am facut eu in acea zi fara sa mai pui la socoteal si pauza de masa si intalnirei cu clientii.
Da vreau sa ma "razbun" pe agentii de circulatie de ce eu sa raman fara permis si ei care la randul lor nu respecta regulile sa nu pateasca nimic, unde este dreptatea?
loko a scris:n
nIntr-o societate ideala nu am avea nevoie de politisti daca persoanele care gandesc ca dvs ar intelege la ce sunt buni politistii. Este mult mai usor sa minti si sa furi si de multe ori legea este imposibil de aplicat la astfel de personaje. Cu timpul si politia , vazand ineficienta legilor aplicate corect si cu bun simt, incep sa le calce putin cate putin.nPolitistii corecti ar trebui aparati si promovati dar masurile luate in intreaga societate ar trebui sa aiba logica si sa ne civilizam toti. Intr-o societate cu nivel de civilizatie 0 nu se mai poate aplica legea.nCand dvs ganditi cum ganditi, nu puteti cere dreptate.n
nn
Politistii corecti respecta regulile de circulatie, nu te depasesc pe linie continua.
Politistii corecti au obligatia sa iti ceara si actele masinii, masina putea sa fie furata, sa nu aiba asigurare, itp, rovigneta, cand m-au oprit s-au bucurat parca venise Mos Craciun.
nBanuiesc ca dumneavoastra respectati 100% legea, nu?
Este de bun simt zic eu atat timp cat eu voi ramane fara permis 30 de zile sa ramana si politistul care m-a depasit pe linie continua fara permis 30 de zile.
Dar legile se aplica doar celor care sunt panditi nu si celor care ar trebui sa fie un exemplu pentru societate.