avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate MariutaPetrovan

Activitate MariutaPetrovan

Răspuns la discuția Evaziune fiscala
stiu.Nu are casa de marcat, stampila avize si alte acte care le ai cand deti o firma.
Buna.Se poate sa vanda cineva paine de acasa fara sa aiba nici un act....Desi de la brutarie zice ca painea ii vine cu facturi...ce se poate face sa nu mai vanda paine.
Buna ziua.Am si eu o intrebare daca persoana care a decedat era inca angajata in invatamant ca maistru.Unde depunem dosarul pentru ajutorul de inmormantare...La scoala??Pentru cheltuieli sunt bune si bonuri fiscale sau numai factura si chitanta,am inteles ca se poate face si cerere pe propria raspundere unde sa treci suma cheltuita si destinatia cheltuielilor...Un model de cerere pentru angajati nu gasesc numsi pentru pensionari,. unde as putea sa gasesc.Va multumesc..Cu stima Mariuta Petrovan:
Buna..Daca sotului i-a decedat tatal si el are o firma proprie si plateste asigurare de sanatate si pentru pensie mai primeste ajutor de inmormantare pentru tatal sau daca a decedat???Va multumesc!!!
Discuție Mostenire
Buna.Am si eu cateva intrebari si datorita saitului dumneavoastra sper ca voi afla cele mai bune informatii.
1.SOCRUL MEU A DECEDAT SOTIA SI COPIII PRIMESC CEVA AJUTOR DE INMORMANTARE DE LA LOCUL LOR DE MUNCA???
2.DACA ERA IN SERVICIU CAND A DECEDAT LUCRA LA SCOALA CA MAISTRU PRIMESTE CEVA AJUTOR DE INMORMANTARE???DACA DA, CUI TREBUIE SA NE ADRESAM?????
3.au cumparat impreuna o garsoniera si era trecuta pe amandoi, daca socrul a decedat ramane mostenitor soacra?????.
4.teremurile care erau trecute la primarie pe decedat erau mstenire de la parintii soacrei mele,mai trebuie sa facem succesiune????.
5.Daca nu facem sucesiune pentru casa care era trecuta pe decedat dar au facut-o impreuna iar terenul era mostenire de la parintii soacrei mele ce se intampla cu ea????
Sperand ca au fost bine formulate intrebariile va multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra!!!!
Buna .Daca o garsoniera este trecuta pe ambii soti si unul dintre ei a decedat mai trebuie celalalt sa faca succesiune????Va multumesc pentru raspuns....
Discuție Acte succesiune
Pentru succesiune ce acte ne sunt necesare???Iar daca nu facem succesiune ce se intampla cu proprietatile?????
Buna.Am si eu o intrebare.Daca o persoana a decedat si era angajata primim ceva ajutor de inmormantare...Iar daca a avut credit bancar ce se intampla cu el..Mentionez ca a fost angajat la scoala..Va multumesc pentru raspuns....Iar daca casa este pe persoana care a decedat cum o putem trece pe noi.....