avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Evaziune fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Evaziune fiscala

Buna.Se poate sa vanda cineva paine de acasa fara sa aiba nici un act....Desi de la brutarie zice ca painea ii vine cu facturi...ce se poate face sa nu mai vanda paine.
Cel mai recent răspuns: MariutaPetrovan , utilizator 20:42, 24 Noiembrie 2014
De unde stiti ca nu are firma? Pentru ca n-a afisat-o?
stiu.Nu are casa de marcat, stampila avize si alte acte care le ai cand deti o firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate brutarie ela1987 ela1987 Buna ziua. Am urmatoarea problema: in cazul unei brutarii care primeste grau de la persoane fizice m-am gandit sa procedez in felul urmator: -Primire grau pe ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala Angie_31 Angie_31 Buna dimineata, recent am deschis o Intreprindere Individuala - birou de traduceri. Trebuie cumva sa cumpar casa de marcat pt a oferi bon fiscal persoanelor ... (vezi toată discuția)
Avizul de functionare ernest192 ernest192 Buna ziua as avea o intrebare eu vreau sa incep o afacere tip fast food cu o rulota prin piete si targuri am adaugat noul cod caen in actul constatator. Ce ... (vezi toată discuția)