Buna dimineata, recent am deschis o Intreprindere Individuala - birou de traduceri. Trebuie cumva sa cumpar casa de marcat pt a oferi bon fiscal persoanelor fizice- cumparatori ai serviciilor de traducere? Sau sunt suficiente chitanta si factura pe care le-o emit? Multumesc anticipat.
Ati uitat sa cereti si baza legala.Ati auzit de OUG 28/1999 ?
In ceeace priveste faptul ca opinia mea este sau ne avizata va safatuiesc sa nu faceti afirmatii pe care in prealabil nu le-ati verificat. In rest, sa auzim numai de bine.B-)B-)B-)
:offtopic:
@Angie_31 : pe forumul nostru sunt multi profesionisti, in varii domenii, care din motive personale au preferat sa nu precizeze profesia in care sunt specializati.
O privire in profilul unui/unei coleg/e , analizandu-i raspunsurile date , face cat o mie de calificari si supra-calificari .
buna.am si eu o nelamurire.Unii imi zic ca am nevoie,altii ca nu....am o I.I.care se ocupa cu colectarea deseurilor neferoase si nepericuloase,adica eu de fapt cumpar de la persoane fizice deseurile respective.In cazul acesta,am nevoie de casa de marcat fiscala(din moment ce cumpar si nu vand)???sau e de ajuns o adeverinta in 3 exemplare?Va multumesc!
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.