avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Intreprindere Individuala

Buna dimineata, recent am deschis o Intreprindere Individuala - birou de traduceri. Trebuie cumva sa cumpar casa de marcat pt a oferi bon fiscal persoanelor fizice- cumparatori ai serviciilor de traducere? Sau sunt suficiente chitanta si factura pe care le-o emit? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: adina_geo , utilizator 20:53, 1 Decembrie 2010
Va trebuie obligatoriu casa de marcat.
As dori opinia avizata a unui contabil, va rog. Este nevoie de casa de marcat pentru prestari servicii de traducere la Intreprinderea Individuala?
Ati uitat sa cereti si baza legala.Ati auzit de OUG 28/1999 ?
In ceeace priveste faptul ca opinia mea este sau ne avizata va safatuiesc sa nu faceti afirmatii pe care in prealabil nu le-ati verificat. In rest, sa auzim numai de bine.B-)B-)B-)
Ultima modificare: Duminică, 21 Noiembrie 2010
bogeanua, utilizator
:offtopic:
@Angie_31 : pe forumul nostru sunt multi profesionisti, in varii domenii, care din motive personale au preferat sa nu precizeze profesia in care sunt specializati.
O privire in profilul unui/unei coleg/e , analizandu-i raspunsurile date , face cat o mie de calificari si supra-calificari .

:)
buna.am si eu o nelamurire.Unii imi zic ca am nevoie,altii ca nu....am o I.I.care se ocupa cu colectarea deseurilor neferoase si nepericuloase,adica eu de fapt cumpar de la persoane fizice deseurile respective.In cazul acesta,am nevoie de casa de marcat fiscala(din moment ce cumpar si nu vand)???sau e de ajuns o adeverinta in 3 exemplare?Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala Kellynda Kellynda Buna ziua! Din cate am aflat cel mai indicat este sa deschid o Intreprindere Individuala pentru a putea desfasura activitatea de traducator si pe langa de ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat sylver30 sylver30 O persoana fizica autorizata ( traducator autorizat ) este nevoita sa emita bon fiscal pt persoanele fizice, dar pt persoane juridice ? (vezi toată discuția)
Despre infiintare firma prestari servicii mihai69 mihai69 Va rog frumos sa ma ajutati cu o parere autorizata in privinta infiintarii unei firme de prestari servicii ce forma juridica sa aleg,e vb.de mai multe ... (vezi toată discuția)