avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Activitate nykolae

Activitate nykolae

Răspuns la discuția Reclamatie ITM
am observat ca pe tabel sunt trecute numai firme...Nume Calitate parte
SC SAREX T SA PRIN REPREZENTANT LEGAL PAHOIU DANIEL STEFAN Debitor
A.V.A.S. BUCUREŞTI PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
DIRECŢIA FISCALA BRAŞOV PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
A.F.P. BRAŞOV PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
CHR ELECTRONICS BRAŞOV PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SCCF MUREŞ PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC CONDMAG SA PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC DUCTIL SA PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC HIDROJET SA PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC INTELCAD SA PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC ORGANE DE ASAMBLARE SA PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SNP PETROM SA PECO BRAŞOV PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC PIRAMIDA INSIT SA PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC RATEXIM SA PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC ICO METAL (ROCAB ) SA PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC ROLAST SA PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC ROMARM SA PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC ROMTELECOM SA BRAŞOV PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
SC SMR SA BALS PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
CN-CFR SA PRIN REPREZENTANT LEGAL Creditor
Eu sunt persoana fizca...cum m-as trece?
am cautat pe net la tribunal si am gasit citatul asta..."20.07.2015
Ora estimata: 12:00
Complet: CI6-CC
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scurt: Dispune deschiderea procedurii generale a insolvenţei împotriva debitoarei SC CONDMAG S.A.; Desemnează în calitate de administrator judiciar provizoriu pe ROMINSOLV SPRL; Stabileşte termen de judecată la data de 24.11.2015, Sala T4, ora 08.30.
Document: Încheiere de şedinţă 20.07.2015"...... Sa inteleg ca este in insolventa sau ink nu sa pronuntat!?
si asta inseamna sa angajez un avocat?
Discuție Reclamatie ITM
Am o problema si nu stiu daca imi mai pot recupera bani!Am lucrat la o firma din brasov pana acum o saptamana si am fost nevoit sa plec ca nu ni se daduse salarile aproape de 3 luni jumate!Am facut lichidarea la zi am incetat contractu de munca pe cale amiabila intre mine si firma...dar singurul lucru ca ei nu sau achitat de mine cu salarile!Mai nou am aflat ca au reusit so bage in isolventa si nu stiu daca imi mai recuperez bani!Ce pot sa fac?NU mai zic cum ne forta sa lucram la pucte de lucru care nu eram calificati nu ni se dadeau echipament de lucru...fiecare lucra cu ce isi aducea ea de acasa!Lucram cu oameni sub influenta alcoolului de dabia se tineau pe picioare!Infine eu vreau doar sastiu daca imi mai pot recupera bani pe ce am muncit!?
Răspuns la discuția Obligatie la locul de munca!
vroiam sa zic cu litera i.....dar anuntando ca facem reclamatie la itm a lasato mai moale si a zis sa lucreze pana luni

o demisie la zi legala cum ar putea sa fie....

un exeplu....pls

cum am spus angajatorul nu si arespectat contractu de munca prin mai multe exeple....12 ore in loc de 8 nu pauza de masa nu securitate,nici camera de luat vederi nu loc de mancat igienic si punerea mai multori sarcini decat ca,casier!Un exeplu de demisie la zi legala daca mati putea ajuta!

mentionez ca ea are o luna de munca fara 3 zile....

vad ca sefa ei de magazin a inceput sa decurga la amenintari cu desfacerea contractului de munca cu litera F! Mentionez ca in contract scrie ca trebuie sa lucreze 8 ore si defapt le tine 12 ore pauza de masa nu are trebuie sa stea numai in picioare si sa faca mai multe atributi...facturi,plati casa de marcat depunere bani la banca aranjare marfa vanzarea produselor...si ca paza in magazin.....si sal fiind de 7 sute de lei....
multumesc mult...in ziua de azi daca nu iti sti drepturile angajatorul profita de tine si de servicile tale...pune presiune pe tine!
azi sotia vrea sa isi dea demisia de la un loc de munca....sefa iei ia sarit cu cele 20 de zile preaviz!Ce poate sa faca sau cum sa isi dea demisia la zi fara sa aive probleme....stiind ca in contrat scrie 8 ore si ea lucreaza 12 nu tu pauza faci mai multe chesti decat pentru ce ai optat sa te angajezi....si plus salariul e mult mai mic decat minimu p economie....
Răspuns la discuția Este vorba de o talharie
inculpatul a fost adus o data in sala de judecata de la penitenciar....dar atunci cazul sa amanat din lipsa de procedura!Deci si el si noi am fost prezenti dar tot sa amanat...
Răspuns la discuția Este vorba de o talharie
nu eu...si sotia,ea este in calitate de parte vatamata!In drum ce venea de la munca a fost atacata de anumite pers.si decat una dintre ele este judecata si i s-a dat un avocat din oficiu,inculpatul este arestat dar de vreo sase luni de la incident tot ne plimba pe drum!Noi vrem sa terminam o data sa se dea un verdict...dar se amana intruna si nu stim de ce!Inculpatul nu are 18 ani si este la un penitenciar din afara brasovului...