avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Activitate Dorinel_77

Activitate Dorinel_77

Buna ziua
Am rugamintea la dvs sa imi spuneti care este termenul de prescriere a datoriilor catre Asociatia de Proprietari si in baza carei Legi.

Multumesc
Răspuns la discuția Dosar suspendat
Se suspenda 6 luni dosarul,apoi se judeca perimarea,intr-un cuvant totul se termina,acel dosar dispare si nimeni nu mai poate face nimik,,,,,daca Asociatia doreste sa rezolve problema, incepe de la zero cu un alt dosar,asta daca nu se prescrie suma,,,,,dupa 3 ani se prescrie suma.
Lucrez la o institutie de stat,proprietarii din bloc doresc ca eu sa preiau functia de presedinte al asociatiei si sa primesc si drepturi banesti in suma de 200 lei.Am voie sa mai lucrez si sa primesc 200 lei si ce taxe trebuiesc platite pentru suma de 200 lei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Buna ziua

Suntem o Asociatie de Proprietari si avem o factura restanta pe o luna la apa calda /rece,in suma de 2.300 lei,(deoarece vechiul administrator a plecat cu bani)apartamentele sunt prevazute cu apometre,cum se plateste factura?
- pe numar de persoane
- sau pe cota indiviza (30 ap. cu 2 camere,,,10 cu 3 camere)

multumesc

Buna

In cat timp se prescrie datoria catre Asociatie si care este numarul de art. in Codul Civil, privind prescrierea datoriei.

multumesc

Buna ziua

Imi puteti spune de unde se recupereaza "CARTEA TEHNICA A BLOCULUI"si care este costul acestei recuperari,,,,cu ani in urma sa pierdut Cartea Tehnica.

Multumesc

Buna ziua

In Adunarea Generala sa hotarat sa se perceapa o taxa de 20 lei cine nu participa la sedinta Adunarii Generale, deoarece multe persoane niciodata nu sa prezentat la sedinta.Intrebare: Este legal aceasta hotarare a A.G.

Multumesc

Buna ziua

In Adunarea Generala sa hotarat sa se monteze un sistem de supraveghere video la intrarea in bloc si la parter.......2-3 persoane nu sunt de acord cu aceasta hotarare.
Intrebare: Se poate monta sistem supraveghere video daca sa hotarat in A.G.??

Multumesc
Buna ziua

Am rugamintea la dvs sa imi recomandati o firma serioasa pentru montarea unui sistem supraveghere video la casieria Asociatiei si holul blocului.

multumesc

Asociatia ma dat in judecata pentru neplata fond reparatii,deoarece asociatia a strans fond reparatii fara o hotarare a adunarii generale,,,,,asociatia nu a depus documentele solicitate de mine in instanta......sa suspendat judecata....asociatia nu a mai depus nici un act.........dupa 7 luni am primit citatie sa ma prezint pentru a repune pe rol discutarea de perimare......Asociatia mai poate depune acte in instanta pentru a continua procesul,,,mentionez ca a expirat termenul de suspendare.

multumesc