avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Suspendare si perimare proces
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Suspendare si perimare proces


Asociatia ma dat in judecata pentru neplata fond reparatii,deoarece asociatia a strans fond reparatii fara o hotarare a adunarii generale,,,,,asociatia nu a depus documentele solicitate de mine in instanta......sa suspendat judecata....asociatia nu a mai depus nici un act.........dupa 7 luni am primit citatie sa ma prezint pentru a repune pe rol discutarea de perimare......Asociatia mai poate depune acte in instanta pentru a continua procesul,,,mentionez ca a expirat termenul de suspendare.

multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:10, 9 Noiembrie 2016
Da, asociatia poate depune acte si poate solicita repunerea pe rol cu motivarea acestei cereri.
Daca nu se putea, instanta nu ar mai fi citat partile si-ar fi luat hotararea fara a va invita la discutarea acestei perimari.
Daca in timp de 6 luni reclamanta nu a staruit in actiune,a intervenit perimarea
Interventia perimarii da dreptul asociatiei de proprietari sa introduca o noua actiune pentru recuperat sume cu titlu de restanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauza suspendata, termen de perimare litigii cu profesionistii mmmmela mmmmela buna ziua, daca am un proces pe fond inceput pt. nulitatea unei conventii notariale in comercial,in care eu sunt parte in calitate de parat, iar in 01.06.2011 ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol mariazet45 mariazet45 buna ziua ,in anul 2010 luna noiembrie ziua 9 a fost suspendata o cauza dintr un proces de stabilire paternitate declinare ,am primit hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Suspendare - perimare - repunere pe rol? PPPP PPPP Exista un recurs formulat de noi la un proces de pretentii ce s-a aflat in suspendare conf. 155 ind. 1 (neplata tx timbru pt. suma contestata). Dupa cele 6 ... (vezi toată discuția)