avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Activitate patrunca

Activitate patrunca

Răspuns la discuția Neplata concediului medical
va rog frum imi puteti da un model de cerere pt CO neefectutat si as vrea sa se compenseze in bani si nu stiu ce sa scriu in aceea cerere
Va multumesc
va rog frum imi puteti spune si mie daca scriu in cerere conf art 146-146 CM posibil sa imi iau bani pana la sf.anului 2014 sau mai devreme?
sau scriu art 146 alin 4
?
va multumesc!
va rog frum sa.mi raspundeti si mie
Răspuns la discuția Concedii de odihna neefectuate
Stimate Domnule Director,

Subsemnatul (a) .... ............................., angajat(a) al(a) firmei SC .......................SRL (SA) in functia de ..........................................., va rog sa-mi aprobati compensarea in bani a concediul de odihna in perioada cuprinsa intre ........................ si ............................... , respectiv .......... .zile lucratoare.

conform contractului individual de munca nr. .......................... din data ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Din totalul de ........... zile lucratoare la care am dreptul, am mai primit ........... zile in perioada...............

Va multumesc.

Cu stima,

e bine cum am facut?
si "din totul d ... zile lucratoare la care am dreptul,am mai primit...zile in perioada .... Ce scriu?

..........................

(numele si prenumele)
va rog frum imi puteti da un model de cerere pt CO
eu nu mai lucrez la aceea firma si vreau sa fac o cerere pt compensarea in bani a CO neefectuat

va multumesc!

eu nu mai lucrez la aceea firma si vreau sa fac o cerere pt compensarea in bani a CO neefectuat

va multumesc!