avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Activitate Ionut0291

Activitate Ionut0291

Va mulțumesc pentru sfatul oferit. Asta vom face,va mulțumim mult pentru ajutor.
Si cum credeți că trebuia să procedez? Sa las să fie o surpriză si sa o anunț de la o zi la alta?
Nu pentru înregistrare i-am spus,sunt om,iar dacă tatăl ei natural ar dori să o educe cum trebuie nu m-ar deranja,este normal acest lucru. Dar când copilul trece prin traume când este beat ca arunca cu pahare de pereți,cand văd că educația care i se oferă de către tata este 'p..a',si multe porcarii de genul mă simt revoltat pentru că înțeleg prin ce trece acest copil cu băutura si teama de tata. Așa a fost copilăria mea și înțeleg perfect cum se simte. Nu doresc ca acest copil să treacă prin ce am trecut eu. mai ales ca fată.
Copilul ieri seară a scris cuvântul 'P..A' pe o foaie,cand am întrebat de ce,nu a știut ce să-mi zică,in același timp am înregistrat video când îi spun că în octombrie se întoarce 3 'zile la taicasu,ea a început să plângă rugandu-ma dacă o iubesc sa nu o las,ca îi este frică de el. Există o posibilitate sa poată mama face ceva sau copilul dacă nu dorește să nu fie obligat să ducă?
Sunt disperat,nu este copilul meu de sânge dar este copilul meu de suflet,daca este un avocat care crede că ne poate ajuta va rog să mă contactați
Doresc custodia completa a copilului,fara ca tatăl să mai dispună de drept asupra acestui copil nevinovat
Buna ziua,va rog frumos daca se poate un raspuns rapid.
Sotia mea a divortat de fostul sot,cu care are o fetita de 6 ani,prin divort sa hotarat ca copilul sa stea la mama,iar tatal are un program in vacante "jumate la mama jumate la tata pe timpul vacantelor" in afara de asta nu are alt drept scris ca isi poate vizita fiica.
Problema este urmatoarea,dupa prima vacanta la tatal ei,copilul sa intors acasa schimbat,eu am incercat sa vorbesc cu ea "conversatie in care am filmato cu telefonul mobil fara sa stie copilul" in care a povestit despre tatal ei cum a stat beat cum arunca cu pahare de pereti,cum a invatat cuvantul " PULA" pentru ca taicasu injura foarte mult,cum acolo bunica ei "mama lui taicasu" sta beata,cum sa taiat cu cutitul ca i sa dat dreptul sa-l foloseasca nesupravegheata,cum si-a taiat singura parul cu foarfeca pentru ca ia cerut foarfeca si i sa dat fara sa intrebe de ce,si cum recunoaste ca vroia sa se intoarca inapoi la noi "maicasa" dar ia fost teama sa se intoarca ca ar fi durat pana ajungeam sa o luam,iar ei ii era teama de reactia lui taicasu ca putea sa-i faca rau.
Acum eu si sotia dorim sa dam in judecata pe acest om,pentru toate acestea am inregistrari cu copilul plangand si povestind toate acestea.
Inregistrarile au valoare daca ea nu are 10 ani?
Cat timp ar putea dura acest lucru?
Tatal mai are dreptul sa o ia daca il dam in judecata,pana cand judecata nu se termina?
PS: Specific ca ei au fost in divort de mai bine de 1 an,iar acesta a incasat pensia copilului de la stat fara sa fie folosit pe copil,copilul timp de 1 an nu la vazut
Specific ca acesta nu a platit pensia alimentara de 3 luni!
Răspuns la discuția Custodia Copilului Minor
In primul rand va multumesc pentru timpul acordat sa-mi raspundeti la intrebare,o ultima intrebare as mai avea.
Ce fel de acte/dovezi imi va trebui in instanta in cazul in care tatal natural refuza sa-mi ofere acordul? Daca tatal nu se intereseaza de copil este suficient?
Buna ziua,am o rugaminte va rog frumos,viitoarea mea sotie a divortat de fostul sot,iar instanta a acordat autoritatea parinteasca comuna cu domiciliul copilului la sotie,eu in prezent doresc sa plec din tara cu sotia si "copilul ei"care pentru mine este al meu pentru o oferta foarte buna de lucru in Anglia,si doresc sa-mi iau familia cu mine "sotia+copilul".
Daca copilul este la locuinta mamei am nevoie de acordul tatalui natural pentru a scoate copilul din tara?
Daca da,in cazul in care acesta refuza sa ofere acordul cum pot proceda pentru a lua copilul?
Multumesc frumos
In momentul de fata am probleme cu firma de telefonie mobila.....
Intrebarea mea este urmatoarea,daca refuz sa platesc abonamentul in continuare,in conditia in care acestia au bagat un cost in care in abonament nu este specificat,ce pot pati?
Au dreptul sa ma dea in judecata? Si daca da,eu sunt somer fara nimic pe numele meu,imi puteti spune va rog riscul la care sunt expus?
Răspuns la discuția Frauda Abonament telefonie mobila
Dar legea nu ajuta in acesta conditi? Sunt obligat sa platesc o suma care nu am fost anuntat,mai grav,o platesc ca scrie doar pe saitul or...ro?
Daca-i dau in judecata care credeti ca sunt sansele de castig?
Buna ziua,cer ajutorul dumneavoastra intr-o situatie in care mi se pare frauda mare!
Provestea incepe am abonament la ..... 2 ani n-am avut nici o problema,anul acesta am facut un aboanemnt de 44Euro unde am totul nelimitat,cel putin asa am fost anuntat,problema este,luna aceasta mi-a venit cost suplimentar de 44.57EURO pe motiv ca am facut conferinta,am sunat la relatii cu clientii am fost in magazinul unde am facut abonamentul,mentionez ca toti au folosit la inceput "nu are cum,aveti nelimitat"dar dupa au aflat si ei ca in conferinta sunt taxat,mai mult cu 30CENTI/MIN per. persoana,adica am facut conferinta cu 2 persoane sunt 60CEenti/min...
Partea interesant,in contract nu scrie asa ceva,astazi am fost sunat de cel care sa ocupat de plangerea facuta catre ei pentru amanarea costului suplimentar,si mi sa spus ca nu pot amana costul suplimentar pe motiv ca scrie pe XXX.ro,am intrebat ce legatura au saitul lor cu contractul,mi sa spus ca in contract specifica "pentru detalii consultati saitul or....ro" am incercat sa explic ca nu pot sta in fiecare zi sa iau saitul lor la mana sa vad daca au introdus sau nu costuri noi.
Problema este,eu in prezent refuz sa mai platesc abonamentul,ce pot pati daca nu voi plati? In conditia in care am incercat pe cale amiabila sa-i anunt ca atat relatii clienti cat si magazinul,nu au stiut ca sunt tarifat pentru conferinta,am anuntat costul suplimentar cum l-am observat,si cand am facut abonamentul mi sa oferit NELIMITAT,si nu inteleg partea,in contract nu scrie ca sunt tarifat in conferinta dar in contract scrie sa fericit.... .ROI,pe saitul lor intradevar in conferinta gasesti detalii cum ca esti tarifat,dar nu am semnat contract cu o...ro!!!
Multumesc