Singurul document in acest sens, este in care ne comunica ca se va incheia proiectul, si in cazul in care apar joburi in interiorul companiei, sa le acceptam, nu este nimic specificat in scris nici de compensatie, si nimic altceva
Buna ziua!
Lucrez la o multinationala in bucuresti pe un proiect, la care am fost anuntati in luna ianuarie, ca la inceputul lunii martie proiectul la care am lucrat (si as dori sa mentionez cand am fost angajati nu a fost specificat si durata proiectului). Ne-au dat sa semnam o oferta, in momentul cand ne-au anuntat de incheierea proiectului, in care era specificat, daca ramanem pana la sfarsit vom primii in compensare 1 salar. Am fost selectati 4 persoane, pe baza rezultatelor, l-a care oferta verbala a constat, sa nu semnam respectivele oferte, deoarece este in plan sa se deschida un nou proiect, unde ne vor oferii munca. Lunea aceasta am aflat, ca toti cei care nu am semnat ofertele respective, NU vom primii compensarile care le-au fost oferite colegilor. Despre acest lucru nici verbal, nici in scris nu ne-a fost prezentat in luna ianuarie, cand ne-au anuntat despre incheierea proiectului.
Avem nevoie de ajutor, sau sfat ce putem face in aceasta situatie. Va multumim frumos!
Multumesc frumos pentru raspuns !
daca sunteti amabil sa-mi spuneti ,daca vand un SRl predau ultima balanta si bilantul anului 2013 sau mai predau alte acte ?
Multumesc pentru raspuns
Buna ziua,
am o firma pe care vreau sa-l lichidez in ultima balanta (aprilie 2014 )am urmatoarele :
cont D C
1012 200
1171 50.557,80
121 2477,55
371 6.551
378 3805,61
401 424,08
4551 50.300
5121 63,30
5311 35,14
Total 57.207,24 57.207,24
Furnizori se platesc in cursul lunii mai 2014 ,marfa se vinde si nu stiu cum inchid soldurile conturilor la zero .Administratorul a decis ca suma de 50.300 lei sa ramana firmei .
Ajutati-ma cu balanta de inchidere
Multumesc frumos pentru timpul acordat
cu respect
Intrebarea mea este:
- am o societate comerciala (SRL) pe care vreau sa inchid cu 01.06.2014 cand trebuie sa depun actele la Registrul Comertului ?
- se face bilant de inchidere atunci sau numai la sfarsitul anului ?
- Societatea are datorii numai la asociatul unic (pe contul 4551 = 52.500 lei ) cum se inchide contul ?
Va multumesc pentru raspuns si va doresc toate celel bune .