Lucrez la o multinationala in bucuresti pe un proiect, la care am fost anuntati in luna ianuarie, ca la inceputul lunii martie proiectul la care am lucrat (si as dori sa mentionez cand am fost angajati nu a fost specificat si durata proiectului). Ne-au dat sa semnam o oferta, in momentul cand ne-au anuntat de incheierea proiectului, in care era specificat, daca ramanem pana la sfarsit vom primii in compensare 1 salar. Am fost selectati 4 persoane, pe baza rezultatelor, l-a care oferta verbala a constat, sa nu semnam respectivele oferte, deoarece este in plan sa se deschida un nou proiect, unde ne vor oferii munca. Lunea aceasta am aflat, ca toti cei care nu am semnat ofertele respective, NU vom primii compensarile care le-au fost oferite colegilor. Despre acest lucru nici verbal, nici in scris nu ne-a fost prezentat in luna ianuarie, cand ne-au anuntat despre incheierea proiectului.
Avem nevoie de ajutor, sau sfat ce putem face in aceasta situatie. Va multumim frumos!
Singurul document in acest sens, este in care ne comunica ca se va incheia proiectul, si in cazul in care apar joburi in interiorul companiei, sa le acceptam, nu este nimic specificat in scris nici de compensatie, si nimic altceva
Drept la somaj
mad_john
salutare
ma aflu in situatia urmatoare
am fost angajat din 2008 dupa cum urmeaza:
angajat 29 iunie 2008 -23 septembrie 2008 demisionat
angajat 29 ... (vezi toată discuția)