avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Taiere compensare de salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Taiere compensare de salariu

Buna ziua!

Lucrez la o multinationala in bucuresti pe un proiect, la care am fost anuntati in luna ianuarie, ca la inceputul lunii martie proiectul la care am lucrat (si as dori sa mentionez cand am fost angajati nu a fost specificat si durata proiectului). Ne-au dat sa semnam o oferta, in momentul cand ne-au anuntat de incheierea proiectului, in care era specificat, daca ramanem pana la sfarsit vom primii in compensare 1 salar. Am fost selectati 4 persoane, pe baza rezultatelor, l-a care oferta verbala a constat, sa nu semnam respectivele oferte, deoarece este in plan sa se deschida un nou proiect, unde ne vor oferii munca. Lunea aceasta am aflat, ca toti cei care nu am semnat ofertele respective, NU vom primii compensarile care le-au fost oferite colegilor. Despre acest lucru nici verbal, nici in scris nu ne-a fost prezentat in luna ianuarie, cand ne-au anuntat despre incheierea proiectului.

Avem nevoie de ajutor, sau sfat ce putem face in aceasta situatie. Va multumim frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 7 Februarie 2017
Exista un document scris in care trebuie acordata acea compensatie pentru intreg personalul ?
Singurul document in acest sens, este in care ne comunica ca se va incheia proiectul, si in cazul in care apar joburi in interiorul companiei, sa le acceptam, nu este nimic specificat in scris nici de compensatie, si nimic altceva
Daca nu exista un astfel de document, atunci nu exista nici obligatie in ceea ce priveste acordarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plicurile cu ofertele de pret oanaportar oanaportar Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii cu privire la plicurile cu ofertele de pret: 1. - unde se tin ofertele pana la deschiderea lor de catre comisia ... (vezi toată discuția)
Concediere prin desfiintarea postului VALI2009 VALI2009 Buna ziua, As dori sa va supun atentiei un caz , si, in masura in care se poate, as dori unele sfaturi . Eu sunt angajata a unei companii multinationale ... (vezi toată discuția)
Drept la somaj mad_john mad_john salutare ma aflu in situatia urmatoare am fost angajat din 2008 dupa cum urmeaza: angajat 29 iunie 2008 -23 septembrie 2008 demisionat angajat 29 ... (vezi toată discuția)