avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters320540

Activitate ContSters320540

Nu poate afla la circa financiara?Daca ma scot din uzufruct mai este vreo problema?Va multumesc
aM INTELES CA POATE FI ATACATA SI UZUFRUCT VIAGER PRIN VANZAREA PARTII.aSA ESTE?
Exista o astfel de lege? Ma intereseaza, daca "uzufructul viager" poate fi atacat in instanta atunci cand ai un credit la banca la care mai ai de dat bani.
Cum pot afla daca o banca a pus executare silita? Eu nu am primit nimic.
Răspuns la discuția 2 banci- poprire fara proces
Poate sa anuleze acea vanzare care s-a facut acum 6 luni, daca la momentul vanzarii nu aveam datorii fata de banca?
Nu, a fost o vanzare de garsoniera, nicidecum fictiva.La data la care s-a facut vanzarea aveam ratele platite. Garsoniera s-a vandut in noiembrie 2013,iar eu nu am mai platit din ianuarie 2014, deoarece rata era mai mare ca pensia.
[ pt a completa un mesaj, folositi functia editeaza]

Va multumesc.
Daca am vandut o garsoniera, banca poate sa ma intrebe ce am facut cu banii?De ce nu am achitat creditul?
Nu am casa si nici alte bunuri.Nu am decat o pensie de 488 lei. Avand 2 banci, cum pot pune poprire pe pensie?Dupa cate stiu nu au voie sa opreasca decat 1/3 din pensie.Daca o banca pune oprire pe toata pensia, cealalta ce face?Eu am avut o descoperire de card la o banca si un imprumut de nevoi personale.Cum sa opreasca toata suma o singura banca?
In momentul in care o banca vrea sa puna poprire pe o pensie, pentru neplata ratelor, poate sa faca asta fara proces? Pensia o primesc pe card, emis de o alta banca, la care am si acolo o descoperirede bani. Cum poate banca sa procedeze?deschide proces, sau are voie sa puna oprire pe card (pensie)?
Răspuns la discuția Credit la banca
Va multumesc.
Răspuns la discuția Credit la banca
Dar am auzit ca exista o lege si daca sunt 2 banci cu cate un imprumut (la BRD-8000 lei, Raifeissen-26000 de plata), legea ii obliga sa ia in asa fel din pensie, cam 1/3 din pensia mea. Ce lege este?Ma intereseaza. Va multumesc.
Discuție Credit la banca
Credit de nevoi personale facut in 2008 cand aveam serviciu.
Acum, sunt pensionata, nu am casa si am o pensie de 488 lei.
Nu am alte venituri, nu am casa, nu am masina dar m-a trecut cineva in contract cu clauza UZUFRUCT VIAGER. dar nu locuiesc acolo. Nu am mai platit banca din ianuarie 2014. Pot sa aflu conform carei legi banca ma da in judecata si cam cat poate sa obtina la proces?Care sunt de fapt consecintele?
Va multumesc.