avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... legea insolvenþei persoanelor fizice
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

legea insolvenþei persoanelor fizice

Exista o astfel de lege? Ma intereseaza, daca "uzufructul viager" poate fi atacat in instanta atunci cand ai un credit la banca la care mai ai de dat bani.
Nu exista inca aceasta lege a insolventei persoanei juridice. Teoretic si uzufructul este evaluabil in bani, dar nu vad de unde ar afla banca despre el la o eventuala executare.
Nu poate afla la circa financiara?Daca ma scot din uzufruct mai este vreo problema?Va multumesc
aM INTELES CA POATE FI ATACATA SI UZUFRUCT VIAGER PRIN VANZAREA PARTII.aSA ESTE?
Ultima modificare: Luni, 12 Mai 2014
gi-jane2, moderator
:offtopic:
pusapopescu, toate intrebarile privind o problema, le puneti in acelasi topic, nu deschideti subiect nou pt fiecare intrebare. Nu scrieti cu majuscule, iar daca aveti ceva de completat la un mesaj, apasati butonul editeaza.
Dati mai multe detalii.. ce legatura are insolventa cu uzufructul?
Aveti drept de uzufruct ? Ati vandut o casa si v-ati rezervat dreptul sau cum ati ajus sa il aveti ? Cui ati vandut si cand.. aveati deja rate restante ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie sa contract de v/c annes3 annes3 buna ziua - am si eu o rugaminte la dvs cine ma poate ajuta cu un sfat. urmeaza sa ma casatoresc si mama mea vrea sa-mi lase casa sub o forma in care sa nu ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare sau contract de donatie danYel19 danYel19 buna ziua bunicul sotie mele vrea sa ne doneze apartamentul , dar cum sa facem contractul ? de vanzare cumparare cu uzufruct-viager sau de donatie ? precizez ... (vezi toată discuția)
In ce masura poate fi atacat actul de donatie ccrys ccrys Buna ziua, Parintii mei vor sa imi faca mie si sotiei act de donatie pt apartament. Eu am frate care nu este interesat de acest apartament si va da o ... (vezi toată discuția)