avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Activitate oanaooo

Activitate oanaooo

Buna ziua! As dori sa deschid o agentie de turism care sa vanda doar bilete de avion si de autocar. Imi puteti spune va rog daca este obligatoriu sa am licenta in turism si brevet de turism? Va multumesc.
buna ziua.venitul din castigul la loto,impozabil se ia in calcul la acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului?
Răspuns la discuția pensie anticipata
deci sa inteleg ca cel mai bine ar fi sa astepta pana implineste 60 de ani si iese la pensie nu?
buna ziua.tatal meu are o vechime de 39 de ani ,din care 11 ani la grupa 1 si este nascut pe 26.09.1957.poate sa iasa la pensie anticipat si daca da ,cum se calculeaza?.momentan este in preaviz ,urmeaza sa fie dat in somaj.va multumesc
Discuție calcul somaj
buna ziua!am o vechime de 39 de ani si as vrea stiu cum se calculeaza somajul,iar salariul pe cartea de munca este de 854 lei.va multumesc
Răspuns la discuția pensionare
va multumesc!
Discuție pensionare
buna ziua.as vrea sa ma lamuriti si pe mine va rog :tatal meu este nascut in anul 1957 in septembrie ,pe data de 26.are o vechime de 39 de ani din care 10 ani si 11 luni grupa 1 la CFR., si 4 ani si 9 luni grupa a doua.in prezent este salariat la o firma de transport.imi puteti spune va rog la ce varsta se poate pensiona?