avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere agentie turism
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere agentie turism

Buna ziua! As dori sa deschid o agentie de turism care sa vanda doar bilete de avion si de autocar. Imi puteti spune va rog daca este obligatoriu sa am licenta in turism si brevet de turism? Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 26 Iulie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Deschidere pfa corab00 corab00 pentru un PFA cu codul CAEN 4619 \\"Intermedieri in comertul cu produse diverse \\" pot deschide mai multe puncte de lucru si angaja mai multe persoane? Cu ... (vezi toată discuția)
Activitati autorizate prin caen 7990 adrianaclaudia85 adrianaclaudia85 Buna seara, Va rog sa aveti amabilitatea de a ma lamuri in urmatoarea situatie : doresc sa infiintez un SRL al carui obiect de activitate sa cuprinda IN MOD ... (vezi toată discuția)
Infiintare agentie revanzatoare de bilete de avion ralucapita ralucapita Buna ziua! As dori sa imi deschid o firma in baza careia sa colaborez cu diferite agentii in vederea revanzarii serviciilor acestora.Vreau sa specific foarte ... (vezi toată discuția)