avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare agentie revanzatoare de bilete de avion
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare agentie revanzatoare de bilete de avion

Buna ziua!
As dori sa imi deschid o firma in baza careia sa colaborez cu diferite agentii in vederea revanzarii serviciilor acestora.Vreau sa specific foarte clar ca este vorba de revanzarea biletelor de avion si de transport terestru international de persoane.Nu vreau sa am legatura cu pachete turistice, repet, doar transport international de persoane.Ma intereseaza daca in acest caz mai am nevoie de brevet in turism si licenta, sau e suficient infiintarea S.R.L.-ului?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 17:14, 18 August 2011
dacă nu vindeți pachete turistice nu văd ce ce ar trebui să aveți licentă în turism. cred că este suficient SRL-ul. verificați în schimb, dacă activitatea dorită de dv-stră se regăsește în nomenclatorul privind clasificarea activităților din economia națională CAEN, numai dacă găsiti codul corespunzător, atunci puteți înființa societatea cu obiectul de activitate dorit de dv-stră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate caen 7990 adrianaclaudia85 adrianaclaudia85 Avand în vedere obiectul principal de activitate al societăţii : 7911 Activităţii ale agenţiilor turistice şi având autorizate spre desfaşurarea ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa corab00 corab00 pentru un PFA cu codul CAEN 4619 \\"Intermedieri in comertul cu produse diverse \\" pot deschide mai multe puncte de lucru si angaja mai multe persoane? Cu ... (vezi toată discuția)
S.r.l. cu activitate de intermediere in transportul international de calatori adrianaclaudia85 adrianaclaudia85 Buna ziua. Doresc sa infiintez un S.R.L. al carui obiect principal de activitate sa fie vanzarea biletelor de calatorie in trafic intern si international in ... (vezi toată discuția)