Buna ziua!
As dori sa imi deschid o firma in baza careia sa colaborez cu diferite agentii in vederea revanzarii serviciilor acestora.Vreau sa specific foarte clar ca este vorba de revanzarea biletelor de avion si de transport terestru international de persoane.Nu vreau sa am legatura cu pachete turistice, repet, doar transport international de persoane.Ma intereseaza daca in acest caz mai am nevoie de brevet in turism si licenta, sau e suficient infiintarea S.R.L.-ului?
Va multumesc
dacă nu vindeți pachete turistice nu văd ce ce ar trebui să aveți licentă în turism. cred că este suficient SRL-ul. verificați în schimb, dacă activitatea dorită de dv-stră se regăsește în nomenclatorul privind clasificarea activităților din economia națională CAEN, numai dacă găsiti codul corespunzător, atunci puteți înființa societatea cu obiectul de activitate dorit de dv-stră.
Deschidere pfa
corab00
pentru un PFA cu codul CAEN 4619 \\"Intermedieri in comertul cu produse diverse \\" pot deschide mai multe puncte de lucru si angaja mai multe persoane? Cu ... (vezi toată discuția)