avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Activitate anca78

Activitate anca78

Răspuns la discuția Salarii compensatorii si somaj
va multumesc frumos pentru raspunsuri
Răspuns la discuția Salarii compensatorii si somaj
pana in prezent nu am primit decat decizia de concediere,
nu am primit cartea de munca si nici adeverinta pentru a putea depune actele pentru indemnizatia de somaj
buna
la 29 aprilie 2011 am fost disponibilizata de la firma unde lucram din cauza problemelor financiare cu care se confrunta firma,
am primit in urma disponibilizarii 6 salarii compensatorii;
este posibil sa fiu chemata inapoi pentru ca volumul de munca s-a dublat iar fostele colege nu fac fata;
intrebarea mea este: daca ma intorc, va trebui sa dau inapoi salariile compensatorii?

multumesc anticipat
Răspuns la discuția titlu de proprietate pierdut
tocmai asta este ca peste tot au doar copii... eu vreau originalul:((

Offf#-o
Unde sa-ti mai spun sa cauti.... la administratia financiara (dupa ce act v-au calculat impozitul?!); gandeste-te pe unde vi s-a mai cerut o copie de pe actul de proprietate - curent, telefon, etc.

pai, pentru a solicita o copie legalizata nu trebuie sa ai originalul???:-/

Acum cativa ani am avut aceeasi problema(adica acum este a 2-a oara cand este pierdut:D.) Atunci l-am dat in monitorul oficial ca pierdut.Apoi cu anuntul am facut cerere pentru un duplicat al actului de proprietate tot la circa financiara.Atunci a mers asa.Acum...am reusit sa scoatem o copie de la circa financiara de pe str.Tulcei

am fost acolo, dar mi s-a spus ca au doar procesul verbal de predare-primire al imobilului, pe care il am deja

O copie de pe act ar trebui sa fie la fostul OCLPP CONSTANTA sau, cum vad ca e vorba de "fostul", de "succesoarea" in drepturi a acestei institutii, mai exact cine i-a preluat.
Buna ziua!
Parintii mei au pierdut titlul de proprietate al apartamentului.
Au in prezent procesul verbal de predare-primire si planul apartamentului.
Apartamentul a fost cumparat in rate de la fostul OCLPP CONSTANTA.
Intrebarea mea este: Unde se pot adresa parintii mei pt.un duplicat al titlului de proprietate?
Multumesc.