avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Activitate SerbanGabriel

Activitate SerbanGabriel

Bună ziua!
Doresc să înființez o firmă care să se ocupe cu vânzarea/cumpărarea de telefoane mobile second hand. Vreau sa pot cumpăra telefoane funcționale sau defecte, cu posibilitatea de a le repara intern și de a le revinde. În același timp, aș dori să pot vinde și accesorii GSM noi ( huse, încărcătoare, etc…). Vreau să știu dacă se poate să le cumpăr atât online, prin curier, cat și fizic ( ex: apelarea unui vânzător de pe olx, stabilirea unei întâlniri și semnarea unui contract de vânzare/cumparare )? De asemenea, mă puteți ajuta cu lista de coduri CAEN pe care ar trebui să o folosesc?
Răspuns la discuția Evaziune fiscala
Ce domeniu de activitate ar trebui sa aiba? Si nu exista alta metoda, nu se poate sa imi declar veniturile si sa platesc in functie de acestea un impozit?
Buna seara!

As dori sa ma ocup cu cumparare/vanzare de electronice pe site-uri de anunturi online ( sa cumpar mai ieftin si sa vand mai scump).
M-ar interesa sa stiu cum as putea sa imi platesc impozitul carte stat ca sa nu fiu in afara legii.
As vrea sa stiu cam ce fel de intreprindere ar trebui sa infiintez.
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Parasirea domiciliului
Am inteles ca trebuie sa imparta masina fiind singurul bun ramas, dar cu banii care s-au evaporat de pe acel apartament si cu mama care s-a imbolnavit? nu se pot cere daune sau sa justifice banii de care nu se mai stie nimic?
Buna ziua! Suntem o familie de 4 persoane care se confrunta cu o problema determinata de plecarea tatalui de acasa cu o alta femeie. Mentionez ca in trecut familia mea a avut un apartament pe care l-a vandut luand o suma mare de bani care au fost pusi in contul tatalui meu. In urma primiri acestor bani tatal meu si-a platit ratele la banca care ii ramasesera, in timp ce mama mea nu a beneficiat de acest lucru, ramanand cu datorii. Si nu doar atat, a slabit exagerat de mult din cauza stresului, i s-au agravat problemele cu inima, a consultat numerosi psihologi si psihiatrii, acest lucru cauzandui o depresie . Si s-a achizitonat o masina in valoare de 10.000 euro pentru unul dintre copii, in vederea in care celalalt deja primise o masina. Masina a fost trecuta pe numele tatalui datorita asigurarii... o parte din acei bani, o suma mica, s-a cheltuit in folosul familiei, iar restul de bani "s-au evaporat". In momentul de fata, au trecut 5 luni de cand tatal meu a hotarat sa ne paraseasca pentru o femeie, eu impreuna cu mama si fratele stam cu chirie, iar tatal nu contribuie cu nimic la platile pe care le suportam. Sigurul lucru de valoare care a ramas este masina, pe care tatal vrea sa o pastreze, fara ca noi sa beneficiem cumva de foloasele ei. Ce putem face in aceasta situatie?