avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Evaziune fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Evaziune fiscala

Buna seara!

As dori sa ma ocup cu cumparare/vanzare de electronice pe site-uri de anunturi online ( sa cumpar mai ieftin si sa vand mai scump).
M-ar interesa sa stiu cum as putea sa imi platesc impozitul carte stat ca sa nu fiu in afara legii.
As vrea sa stiu cam ce fel de intreprindere ar trebui sa infiintez.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: SerbanGabriel , utilizator 15:04, 13 Martie 2016
Daca infiintati orice tip de organizatie care se poate inregistra la Oficiul Registrului Comertului, nu sunteti in afara legii.
Ce domeniu de activitate ar trebui sa aiba? Si nu exista alta metoda, nu se poate sa imi declar veniturile si sa platesc in functie de acestea un impozit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzari produse prin internet terminus1 terminus1 Buna, doresc sa stiu daca e legal sa vand produse pe internet prin intermediul forum-urilor si site-urilor specializate precum okazii.ro ca si persoana ... (vezi toată discuția)
Magazin online comercializare articole textile - pfa/ii/if/srl/srl-d? neamtuandrei neamtuandrei Bună ziua, Intenționez să deschid un magazin online având ca principala activitate comercializarea produselor textile(artizanat) realizate atât de mine ... (vezi toată discuția)
Ce am nevoie pentru a deschide o librărie online? stepanadrian stepanadrian Plănuiesc să deschid o librărie online în care să vând cărți aparținând unor autori care își dau acordul ca eu să le vând cărțile, să îmi ... (vezi toată discuția)