avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate camelia-20

Activitate camelia-20

buna ziua. va rog mult sa ma ajutati cu niste raspunsuri.am achizitionat un apartament prin programul "Prima Casa" si pentru a putea obtine imprumutul de la banca s-a girat cu o garzoniera.Nu am facut asigurarea la casa pentru anul acesta si m-am trezit acasa cu un plic in care era polita de asigurare pentru cele 2 apartamente.Banca si-a rezervat dreptul de a incheia politele cu o societate de asigurari aleasa de ea. Intrebarile mele sunt:
1. are banaca dreptul de a incheia polite cu ce societate de asigurari doreste ea?nu trebuia sa fiu intrebata legat de societatea de asigurari?
2. politele sunt incheiate pentru 3 ani. e corect acest lucru?
3. sunt 2 sume diferite pe polite. N-ar fi trebuit sa fie aceeasi suma?(ma refer la valoarea minima a politei de asigurare -care era 20 euro ultima data din cate stiu).
4. pot incheia acum polite de asigurare in alta parte cu suma minima si pe termen de 1 an, unde vreau eu?daca da, acest lucru duce la anularea politelor actuale?
Va rog tare mult sa ma ajutati cu raspunsuri pentru a stii cum sa procedez in continuare.
o zi buna si multumesc anticipat!
buna ziua. am nascut pe data de 29.04.2014. as dori sa imi spuneti care este perioada concediului de lauzie? se ia in calcul ziua nasterii copilului sau ziua urmatoare? va multumesc.
buna seara. as dori sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii. am nascut un copil la data de 29.04.2014.la data de 30.04.2014 aveam 66 zile concediu medical cod 08.
1. de cate zile de concediu pt lauzie beneficiez dupa data de 30.04.2014?de 31 zile pentru luna mai si inca 11 pana la 42 zile sau 31 zile pt luna mai si diferenta pana la 126?
2 la dosarul pt acordarea indemnizatiei se depune si adeverinta de la finante care atesta plata impozitului?
3. in cat timp se depune cererea pt acordarea concediului crestere copil la angajator?in cat timp se depune cererea si dosarul pt acordarea indemnizatiei?
4. sotul meu este obligat sa isi ia1 luna concediu crestere copil?
sper ca nu par ciudate intrebarile mele dar nu lucrez in domeniu...
va multumesc pt raspuns.
o seara placuta!
cu respect