avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... perioada concediu lauzie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

perioada concediu lauzie

buna ziua. am nascut pe data de 29.04.2014. as dori sa imi spuneti care este perioada concediului de lauzie? se ia in calcul ziua nasterii copilului sau ziua urmatoare? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:37, 20 Iunie 2014
1. Perioada de lauzie incepe cu ziua nasterii copilului.

2. Concediul de lauzie (postnatal) este obligatoriu si este de minimum 42 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de stimulent daca ma reintorc la serviciu imediat dupa nastere si in situatia in care am lucrate doar 6 luni ? catalinion84 catalinion84 Buna ziua, Daca nu am realizat decat 6 luni venit si am nascut pot beneficia de stimulentul pentru intoarcere la servici? Eu am inteles ca nu pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Durata maxima a concediului postnatal si concediul de ingrijire copil dalias dalias Am urmarit discutiile din forum si majoritatea se refera la cele 42 de zile minime ale concediului postnatal. 1. Exista si vreo limita maxima? Poate fi de ... (vezi toată discuția)
Concediu de lauzie obligatoriu roxyyana roxyyana Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu cateva aspecte legate de situatia in care ma aflu si anume: sunt gravida in luna a 9 urmand sa nasc pe la sfarsitul ... (vezi toată discuția)