avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Activitate Cornelcz

Activitate Cornelcz

Răspuns la discuția Recuperare permis auto
Cred ca dupa 10 zile de la comunicare este finala hotararea deci trebuie sa ma prezint pe 23(am primit hotararea acasa pe 13). Inca un lucru cazierul este curat nu ?
Răspuns la discuția Recuperare permis auto
Multumesc. Astazi am primit hotararea in care NU este specificat ca am obligatia de a nu conduce(...) Pot face copii hotararii si pot merge la Politie ?
Răspuns la discuția Concediu de studii cadre militare
Nu mai stiu exact probabil dupa art.30, alin.(1) din Ordonanta Guvernului nr.6/2007. Si am uitat sa precizez Universitatea pe care o urmezi trebuie sa aiba legatura cu ministerul. Si sa fie la FR, chiar daca esti la ZI(cred ca te poti descurca ca pe adeverinta sa scrie FR).
Răspuns la discuția Recuperare permis auto
In cat timp poate depunde apel ? In cat timp pot primii hotararea acasa(in caz de nu face parchetul apel)? Va multumesc ca raspundeti.
Răspuns la discuția Concediu de studii cadre militare
Eu am luat concediul de studii an de an doar pentru ca nu "incurcam" prea mult treburile la unitate. Lucram 24/72 ..asta ar fi fost "motivul" pentru care mi-a aprobat comandantul. 1 luna de zile pe an este concediul de studii si zilele sunt motivate prin adeverinta de la facultate. Cu toate astea am avut colegi la program(8 ore) care nu au beneficiat de CS. Sper sa te fi ajutat.
Buna seara. Mi-a fost retinut permisul auto pentru alcool la volan valoarea in sange >80mg. Am fost la proces si am obtinut o condamnare de 10 luni dar prin art, 83 Noul Cod Penal am primit amanarea aplicarii pedepsei...din ce vad eu in hotarare pe internet(acasa nu am primit inca nimic). Ce demersuri pot face sau trebuie sa astept sau..sau..pentru a-mi recupera permisul?? Va multumesc
Buna ziua. Acum 2 luni am fost depistat in trafic sub influenta bauturilor alcoolice, mi s-au recoltat probe care cel mai probabil o sa vina cu valoarea aproximativa de 1,0 samd. Probele de sange nu le-am platit si am inteles ca dureaza un timp sa vina. Eu trebuie sa plec pe perioada verii in alta tara.Vreau sa stiu daca trebuie sa anunt pe cineva/ sau nu pentru ca nici nu stiu daca dosarul a ajuns la procuror fara probele biologice(care si ele o sa dureze pana se trimit). Multumesc
Discuție Alcool la volan
Buna ziua! Ce pot face daca la recoltarea probelor am avut 0.7 in etilotest iar la sange 1.0 ? se mai poate face ceva? ce pedeapsa pot sa primesc ?