Nu am depus nici o declaratie, nu am avut posibilitatea sa fac asta fiind plecata. Ma astept sa platesc penalitati si dobanzi, dar nu mi se pare normal sa platesc taxe si impozite atata timp cat eu nu am produs/avut nici un venit.
Buna seara,
In anul 2013 am deschis un pfa in urma caruia am avut venit doar pe primele 6 luni, respectiv pana in luna iunie, dupa care acesta a ramas deschis si eu nu am mai incasat nici un banut.
Am fost plecata din tara si abea acum am ajuns sa-l radiez. As dori sa stiu va rog, daca eu sunt nevoita sa achit taxe si impozite si pentru perioada in care nu am avut nici un venit.
Va multumesc!
cei 300 de lei mi i-au cerut ca sa pot inchide PFA ..mi-au spus ca asta e taxa ... o sa vad cum fac sa ma duc sa-l radiez, pentru ca mi-a fost ca un ghimpe in coasta si numai probleme mi-a cauzat. Eu as vrea totusi sa aman cumva plata taxelor, pentru ca momentan nu am nici o posibilitate,
Eu am un PFA deschis de la inceputul anului trecut, si nu am platit deloc contributiile, si am lucrat decat 6 luni cu el, dupa care am fost plecata o luna in strainatate, cand m-am intors am vrut sa-l inchid, si mi-au cerut 300 de lei, nu dispuneam de bani...si a ramas asa ...acum am primit notificare de la ANAF ca trebuie sa merg sa achit ca altfel voi fii executata silit. Problema e ca nu dispun de bani, pentru ca nu mai lucrez, exista vreo posibilitate macar sa micsorez taxele, sa dovedesc ca eu am lucrat decat 6 luni cu el si sa achit doar acei bani si penalitati? Sau cat pot sa aman, pentru ca nu am bani in momentul de fata.
mda ...solutia cu camerele de filmat nu ma ajuta la nimic, va fii decat un filmulet cu o nebuna si atata tot, nu va termina cu circul asta! Am mers la mediator, si cucoana sustinea sus si tare ca o otravesc ca nu poate sta in casa, aaaaa si despre evenimentul din 27 septembrie, a zis ca eu am vrut sa dau cu umbrela in ea, am ramas muta, mai ales ca eu nu am nici umbrela! mi-a bagat vorbe in gura, si nu numai mie, ci si politistului care a venit sa constate in urma cu ceva timp evenimentul! Deci asta e deja marturie mincinoasa, ea chiar nu realizeaza ce face! Am stabilit cu avocatul -mediatorul sa vina si el sa verifice locuinta mea cat si a dansei si sa vada daca este nevoie de un expert sa luam probe ca ii dau cu otrava! Initial cand am ajuns acolo, mediatorul ii dadea dreptate ei, eu am lasat-o sa vorbeasca sa spuna tot ce are pe suflet, si apoi am inceput sa vorbesc eu, sa spun intreg sirul evenimentelor de cand m-am mutat. I-am explicat clar ca dansa a mai avut proces si cu proprietara dinainte,si ca nu s-a ajuns la nici un consens. Mai mult de atat, s-a gafat, ca ea spunea ca procesul cu respectiva a fost in 2005, cand defapt a inceput in 2007, si avocatul o tot intreba si ea spunea "aaa....in 2005 domnule avocat, 2005 ...trebuia sa primesc 200 de milioane" ...si avocatul facea " sunteti sigura doamna?nu a fost in 2007 ? ce spunea in expertiza?" Cred ca si dumnealui si-a dat seama ca nu e intreaga la minte si ca fabuleaza, dar tot trebuie sa pierd timpul aiurea cu ea ... Ar trebui sa cer sa i se faca un control psihiatric , poate o vor inchide undeva sau vor gasi o solutie sa o mute din bloc
Ajutor! De aproximativ 4 ani de zile sunt hartuita verbal de vecina de sub mine. Eu m-am mutat in urma cu 4 ani in acest imobil, la etajul 1, vecina in cauza locuieste la parter. In prima faza, aceasta mi-a multumit ca m-am mutat pentru ca spunea ca persoana care locuia inainte o uda, otravea, dadea cu clor prin casa si i se prelingea ei pe perete. Dupa cateva luni, aceasta a inceput sa-mi bata din ce in ce mai des la usa, spunand ca ii ud si eu pereti, ceea ce nu este adevarat, este imposibil sa fac asta pentru ca nu am spalatorie auto in casa. A facut reclamatii la Asociatia de Proprietari, la Politie, s-au facut verificari si totul a fost in regula in locuinta mea. In acesti ani, aceasta mi-a facut zile fripte, manjindu-mi usa cu ulei, clanta am gasit-o de o gramada de ori murdara, pe usa am gasit semnul crucii..etc. Mi-a facut reclamatii la un moment dat ca am un "caine cat un vitel" si ca o deranjeaza, ..am renuntat la caine, a zis ca o otravesc , ca dau cu otrava de gandaci si ca ea moare in casa din cauza mea. Am incercat de-a lungul timpului sa o evit, sa o las in pace, sa nu-mi bat capul, dar nu mai pot. Pe 27 septembrie 2013 m-am intalnit cu ea pe scara blocului, a inceput iarasi sa ma intrebe ca de ce o otravesc, am incercat sa o evit, si sa nu o bag in seama, dar ea a inceput sa ma blesteme, sa-mi zica sa mor de cancer, sa ma manance viermi, ca o sa plec din blocul asta ori cu catuse la maini ori cu picioarele inainte si tot asa. I-am spus clar sa se opreasca, sa se gandeasca la ce spune, dar nici o sansa. Am vrut atunci sa ma duc sa depun o plangere, dar nu imi permit sa pierd timpul aiurea pentru o nebuna, si am renuntat. In aprilie am fost chemata la politie, sa raspund unei reclamatii, din nou...Politia, desigur ca imi da mie dreptate, dar nu poate sa-i faca nimic, pentru ca dansa se duce la toate institutiile sa depuna plangeri si eu am fost nevoita sa vin sa raspund.Acum sunt asteptata la mediator, banuiesc ca daca nu rezolv asta pe cale amiabila, ma asteapta un proces. Eu nu mai rezist, am zis ca o las, dar nu mai pot. Eu muncesc si sunt si la facultate, parinti mei sunt plecati in strainatate, nu cred ca mai pot tine situatia sub control. Ea este o femeie in varsta, trecuta de 50 de ani, cred ca este nebuna..as vrea sa cer sa i se faca un control sau ceva, sa dovedesc ca nu este stabila psihic, sa termin cu povestea asta o data pentru ca ma imbolnavesc si eu de nervi. Fosta proprietara, tot o femeie in varsta , am inteles ca a dat in Parkinson din cauza ei, a avut nenumarate procese cu ea si pana la urma s-a mutat ca nu a mai rezistat. Nu vreau sa trec prin aceleasi momente si eu. Nu imi permit din punct de vedere financiar in momentul de fata sa ma mut si sa scap. Va rog, ajutati-ma cu o solutie, ca nu stiu cum sa mai procedez. Va multumesc!