Buna seara,
In anul 2013 am deschis un pfa in urma caruia am avut venit doar pe primele 6 luni, respectiv pana in luna iunie, dupa care acesta a ramas deschis si eu nu am mai incasat nici un banut.
Am fost plecata din tara si abea acum am ajuns sa-l radiez. As dori sa stiu va rog, daca eu sunt nevoita sa achit taxe si impozite si pentru perioada in care nu am avut nici un venit.
Va multumesc!
ati depus declaratia 200 privind veniturile obtinute in 2013? E posibil sa aveti impozite stabilite pe baza de estimare pentru 2014, a caror neplata sa fi atras dobanzi si penalitati de intarziere. Mergeti la inspectorul fiscal si vedeti ce situatie aveti in fisa.
Nu am depus nici o declaratie, nu am avut posibilitatea sa fac asta fiind plecata. Ma astept sa platesc penalitati si dobanzi, dar nu mi se pare normal sa platesc taxe si impozite atata timp cat eu nu am produs/avut nici un venit.
Pfa
ZamfirM
Am preluat un pfa care de la inregistrare (2ani)nu a depus nimic, nu a platit nimic. Tot ce a facut in acesti 2 ani a taiat facturi si a incasat prin banca. ... (vezi toată discuția)
Plata impozit pfa
Aleex123
Buna Seara , Sunt PFA din ianuarie 2012 si nu l-am folosit ( am primit decat vro 50 ... 60 ron o plata de la o firma ) si acum 2 luni m-am trezit cu un plic ... (vezi toată discuția)