avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate alinbobo

Activitate alinbobo

sal , vreau sa vand masina care e pe firma si voi taia factura in care o sa trec o valoare mai mica de vanzare , acum valoare facturii trebuie sa fie aceeasi cu cea trecuta in contractul de vc ?
cine plateste impozitul pe cladire la un contract de comodat pers fizica sau firma ? exemplu : pers.fizica da in folosinta spatiul firmei
Daca am stoc de marfa sa zic de 50000 ron si numai bag marfa si vand din stocul vechi cat platesc tva la stat 24 % din 50000 ron ???
salut , carei institutii ma pot adresa sa aflu care e patrimoniul unei firme , care inseamna imobile , sedii de firma , punct de lucru (astea ca adresa - locatie ) masini , terenuri ?
buna ziua , in ceea ce priveste RCA si impozitul la masina aceste taxe sunt mai mari pe firma decat pe persoana fizica ?
Răspuns la discuția Reglare stocuri
am cazut de comun acord sa facturam cu o suma mai mare si eu am fost nevoit sa retrag marfa , acum vreau ca marfa sa o repun in circuit , un alt artificiu contabil se poate ???
Discuție Reglare stocuri
buna ziua , treaba sta in felul urmator,
am vandut marfa in valoare de o suma de bani dar am trecut cumparatorului o suma mai mare pe factura
si de aici evident rezultand stocul faptic mai mare decat cel scriptic ceea ce m-a determinat sa retrag marfa
din depozit pusa in plus pe factura cumparatorului pentru a echilibra stocurile . Acum stocurile sunt
in regula dar pentru a scapa de marfa retrasa trebuie sa o vand la negru , si acum intrebarea : daca repun in
stoc marfa retrasa ce trebuie sa fac din punct de vedere contabil ptr a avea stocuri egale ?
Discuție Firma de paza
buna ziua , se poate incheia un contract cu o firma de paza pe o durata sa zic de 7 zile paza fiind umana la un spatiu comercial ???
Răspuns la discuția Deducere pe cheltuieli
da
Răspuns la discuția Deducere pe cheltuieli
si minus 24 % tva nu ? dar din care suma se mai deduce si tva din 1500 sau din 1260