avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare masina valoare mai mare pe factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare masina valoare mai mare pe factura

sal , vreau sa vand masina care e pe firma si voi taia factura in care o sa trec o valoare mai mica de vanzare , acum valoare facturii trebuie sa fie aceeasi cu cea trecuta in contractul de vc ?
Buna ziua,

Nu se poate sa treceti pe factura o valoare mai mica de vanzare decat in contract. Trebuie sa treceti valoarea reala. Ceea ce vreti dumneavoastra sa faceti nu este legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainare auto cu contract de comodat andrub andrub Buna ziua, am inteles ca exista posibilitatea instrainarii unui autoturism printr-un contract de comodat incheiat la notar. As dori sa stiu daca prin ... (vezi toată discuția)
Trecere autovehicol de pe sc pe pf oprea_rodica68 oprea_rodica68 cum pot sa trec 2autovehicole de pe sc pe pf ptr ca platesc prea mult la RCA? (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala nou infiintata niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: am o intreprindere indiv infiintata acum si vreau sa fiu sigura ca nu gresesc. Va fi neplatitoare de ... (vezi toată discuția)