avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate popacorina

Activitate popacorina

Multumesc mult pentru raspuns
Buna seara, as dorii daca se poate sa ma ajutati: Acum aproape o luna m-am maritat si mi-am schimbat numele, as dorii sa stiu daca trebuie sa imi schimb numele in cartea funciara, am un apartament pe numele meu: cumparat in 2003 si noi abia in 2008 ne-am cunoscut. Sotul meu mi-a zis ca el nu vrea nici un drept asupra apartamentului in cazul in care Doamne fereste divortam.sper ca am fost destul de explicita.multumesc mult.
Răspuns la discuția Restante asociatie
multumesc, dar as avea o nelamurire: daca platesc si sa zicem ca peste 2-3 ani vreau sa vand, am sa pot sau nu?
Buna dimineata, o alta isprava a "iubitului" nostru presedinte dupa ce aflat de la vecini ca vreau sa aflu contul asociatiei: a cerut intabularea apartamentului pana platesc toata suma, in termen de 15 zile.am primit de la oficiul de cadastru ieri in posta, o hartie,nu tu plic,nimica, o hartie aruncata in cutia postala, cam sifonata, cum ca: se noteaza in cartea de cadastru intabulara dreptului "privilegiu imobiliar" in favoarea asociatie a apartamentului in valoare de cat este restanta, si se reexamineaza in 15 zile de la comunicare, adica am termen pana in 17.10 sa platesc. pana ce-l tarziu luni dupamasa platesc toata suma, dar asa l-as strange de gat.
multumesc pentru raspuns, nu vrea nimeni din scara sa imi dee contul, as putea trimite prin mandat postal?dar atunci presupun ca are sa imi refuze bani, tot ce-i posibil.
am uitat sa mentionez ca am sunat la FALT si de acolo mi s-a spus ca el are dreptul sa refuze plata partiala, cica conform codului civil, si a zis ca pot trimite prin mandat, dar se poate tot degeaba.
Buna dimineata, am fost ieri sa vorbesc cu presedintele, administratoarea nu se baga, ea mi-a zis ca face ce ii zice dansul, si el mi-a refuzat clar sa imi incaseze o plata partiala a restantei, am fost cu o cerere la dansul si am cerut numar de inregistrare si a zis ca asa ceva nu are ce sa imi dee in scris, raspunsul dansului verbal a fost: "sunteti data in judecata, eu nu mai pot sa fac nimica, totul depinde de ce decide judecatorul.plata partiala o restantei este ILEGALA (si s-a rastit) atata timp cat sunteti data in judecata." a mai spus ca cei care mi-au spus ca poate sa imi dee chitanta pe orice suma sunt nestiuitori si ca ma imping la chestii ilegale. Tot el dupa insistentele mele mi-a mai spus ca nu vrea sa incaseze partial ca dupa trebuie refacut dosarul si iara trebuie copii si toate cele. sin pacate nu am martori si nici nu am inregistrat convorbirea. Am sa incerc sa fac rost de contul bancar sa fac depuneri acolo, bani aia nu ii poate refuza.
Buna dimineata, am fost ieri sa vorbesc cu presedintele, administratoarea nu se baga, ea mi-a zis ca face ce ii zice dansul, si el mi-a refuzat clar sa imi incaseze o plata partiala a restantei, am fost cu o cerere la dansul si am cerut numar de inregistrare si a zis ca asa ceva nu are ce sa imi dee in scris, raspunsul dansului verbal a fost: "sunteti data in judecata, eu nu mai pot sa fac nimica, totul depinde de ce decide judecatorul.plata partiala o restantei este ILEGALA (si s-a rastit) atata timp cat sunteti data in judecata." a mai spus ca cei care mi-au spus ca poate sa imi dee chitanta pe orice suma sunt nestiuitori si ca ma imping la chestii ilegale. Tot el dupa insistentele mele mi-a mai spus ca nu vrea sa incaseze partial ca dupa trebuie refacut dosarul si iara trebuie copii si toate cele. sin pacate nu am martori si nici nu am inregistrat convorbirea. Am sa incerc sa fac rost de contul bancar sa fac depuneri acolo, bani aia nu ii poate refuza.
Buna ziua, si eu ma aflu in aceeasi situiatie, azi merg sa vorbesc cu presedintele, dar mai mult ca sigur o sa imi refuze plata partiala. La mine in caz este data somatie, care nu a ajuns niciodata la mine (de la posta i-a fost dat un raspuns absurd: am refuzat confirmarea.), iar administratorul mi-a spus faptul ca presedintele a depus actele la avocat si a primit si niste chitante care crede ea sunt taxele de timbru, da am inteles ca dosarul nu a fost depus la judecatorie.....este o nebuloasa pentru mine.sunt curioasa azi ce raspuns imi da azi presedintele pentru refuz (administratoarea mi-a raspuns ca el i-a interzis sa imi dee chitanta pe suma partiala)
eu vrea sa platesc partial suma si administratorul refuza sa imi taie chitanta pe suma partiala, doar daca achit toata suma imi taie chitanta
Va multumesc pentru raspuns, eu nu stiu cat timp a trecut de cand mi-a trimis somatia si ce termen este dat in ea, dar pot oricum sa fac acea dovada?la mediere am inteles ca nu este dreptul (s-a scos legea). Adica administratorul are voie sa imi taie chitanta pe orice suma din restanta, ea a zis ca legal nu are dreptul ca s-a trimis somatia.