[EDIT] Intrebare.Stie cineva despre o hotarare,definitiva si irevocabila,referitoare la penalizarea de 0,2% neaprobata de adunarea ordinara a a.de p.?Multumesc anticipat.
Buna ziua.Semnatura electronica,este folosita de administrator la mai multe a.de p .,cine trebuie sa o plateasca?Din intamplare am vazut ca este platita de a.de p. Multumesc.
Buna dimineata.Statutul A.de P.,din anul 1999 are mai multe lacune fata de L.230/2007.Sunt art.din L.230,la care L.114,dupa care este elaborat statutul nu are nicio legatura.
PT.Mimi78cc.intrati pe cnas si acolo gasiti ce cautati.daca aveti datoii la stat (taxe,impozite,contributii neplatite),va fi foat greu sa obtineti adeverinta de coasigurat.BAFTA.
PT.elga50.A.deP.este din anul 1999.Intrebam,daca ese nevoie de alt statut o data cu aparitia L.230/2007.A.deP.are statut,la nivelul L.114. PT.penalizarea de 0,2%,am formulat gresit.Reconfirmat in loc de actualiza.MULTUMESC.
Buna ziua.Am o intrebare.Penalizarea de 0,2%,trebuie actualizata la inceputul anului fiscal?2.Daca L.114 a fost abrogata si A.de P.este din 1999,trebuie actualizat statutulA.de P.dupa L.230/2007?Multumesc anticipat.