avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Semnatura electronica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Semnatura electronica

Buna ziua.Semnatura electronica,este folosita de administrator la mai multe a.de p .,cine trebuie sa o plateasca?Din intamplare am vazut ca este platita de a.de p. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: lorescu , utilizator 14:49, 3 Iunie 2014
Datii niste bani in plus la salariu si punetil sa o ia pe numele lui.
[EDIT] Intrebare.Stie cineva despre o hotarare,definitiva si irevocabila,referitoare la penalizarea de 0,2% neaprobata de adunarea ordinara a a.de p.?Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 3 Iunie 2014
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Temeinicia calculului penalitatilor geta-taby geta-taby Bun seara! am si eu o intrebare in legatura cu calcularea penalitatilor procentuale de 0,2%.....la o suma de 180 ron,este posibil sa se calculeze o penalizare ... (vezi toată discuția)
Contestatia penalitatilor de intarziere la plata cheltuielior de intretinere ralume78 ralume78 In decembrie 2010 s-au afisat la avizier penalitati de plata aferente cheltuielior de intretinere pentru perioada 2005-2010. In urma adresei facute catre ... (vezi toată discuția)
Plingere penala silviu35 silviu35 AM facut o plingere penala administratorului de asociatiei,de anul trecut din ianuarie,februarie,martie ,aprilie,si luna mai am avut 44 lei penalizare si in ... (vezi toată discuția)