avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate lazarlivia

Activitate lazarlivia

Cadrele militare pensionate inainte de 2001 beneficiaza de recalcularea pensiei conform Legii 192/2015( pentru un cadru militar instrumentist suflator in fanfara militara)? Se incadreaza la anexa 2 la Legea 19/2000?
Se poate face intabularea unui teren gratuit?
Cati ani este valabila o hotarare judecatoreasca? Daca n-a fost aplicata cativa ani, mai e valabila?
Răspuns la discuția daune morale
Care este rolul agentului imobiliar cand intermediaza o tranzactie imobiliara?
Discuție daune morale
Un agent imobiliar a intermediat o vanzare a unei locuinte. De fapt a prezentat locuinta si a asistat la semnarea antecontractului. In rest nu si-a indeplinit nici o indatorire, n-a verificat actele vanzatorului pt a urmari daca sunt toate. Drept urmare nu s-a putut respecta termenul prevazut in antecontract pentru perfectarea actelor.
Pot fi cerute daune morale de catre cumparator agentului imobiliar, deoarece n-a verificat documentele vanzatorului si s-a prelungit termenul precontractului, iar vanzarea s-a facut cu o intarziere de 3 saptamani?
Răspuns la discuția Acte masina
Si este necesara toata documentatia pentru vanzarea unei masini?
Răspuns la discuția Comision agentie imobiliara
Pot fi cerute daune morale agentului imobiliar, deoarece n-a verificat documentele vanzatorului si s-a prelungit termenul precontractului?
Răspuns la discuția Comision agentie imobiliara
Am trimis scrisoare agentiei(am confirmarea de primire), dar n-am primit nici un raspuns nici pana acum. Au trecut 30 de zile deja.
Discuție Acte masina
Actul de proprietate al unei masini poate fi trecut de pe numele unui sot pe numele celuilalt sot?
Răspuns la discuția Autorizatie
I s-a spus persoanei care a cumparat ca daca blocul nu are balcoane, nu se poate emite autorizatie pentru inchiderea terasei si doar societatilor comerciale li se aproba extinderi.
Asa sa fie?