DlGoe a scris:
Ati pierdut timp si bani! Puteati face treaba asta de la bun inceput. Va intelegeati cu ceilalti mostenitori si le dadeati o suma de bani.
Din moment ce nu cunoasteti situatia, nu puteti determina ce am pierdut. N-au vrut sa se inteleaga de la bun inceput, sora ei a secat conturile bunicului (a fost cu el la banca si l-a pus sa-i dea toate economiile ramase - in jur de 50.000 de lei) apoi a vrut si ajutorul de inmormantare, fara sa participe cu nimic (e din martorii lui iehova, fuge de obiceiurile ortodoxe, insa nu si de bani). Mosternitorii ceilalti au trimis un avocat care a inceput sa emita pretenii, sa i se dea si lui "o bucata de pamant, ca doar e de unde" - asa din senin si fara niciun drept, doar pentru ca s-a deplasat. Apoi s-a suparat cand a fost refuzat si a plecat pur si simplu. Toate terenurile trebuiau supuse altei succesiuni, din partea fratilor bunicului, succesiune care abia ce a fost terminata.
Din 2013 incoace, eu si mama mea ne ocupam de casa respectiva (impozite, cheltuieli, facturi, etc. la mine, iar mama mea munceste gradina si ingrijeste casa, sa nu pice). As vrea ca macar acum, dupa aproape 10 ani, sa ramana ea cu ce a ingrijit (terenurile sunt in arenda).