Tocmai ,nu am decat cea care o luasem amândoi prin prima casa după căsătorie, de câteva luni. Care cu siguranță va rămâne el deoarece a investit mai mult el și nu as avea nimic împotriva.
Dacă mă mut cu chirie ar fI un impediment sa pot avea copil la mine ?
As dori sa divortesc însă mi as dori sa știu în ce condiții as putea face ăsta și ce va presupune.
Suntem căsătoriți de 1 an și locuim de 7 ani împreună. Avem un copil de 2 ani.
Ambii lucram pana mă ora 17 iar copilul merge la grădiniță privata cu program prelungit.
Avem o "mașină " dar este pe numele socrilor.
Avem un apartament luat prin prima.casa dw câteva luni.
Îmi doresc sa păstrez copilul însă nu prea este de acord.
Ce condiții ar trebui implinte ca sa păstrez copilul având în vedere ca ,dacă mă mut va trebui sa îmi caut de chirie .
Ca și salarii diferența este de 300 de lei net mai mult el fata de mine.
Ce obligații ar avea el?
Ce se va împărți ?
În mare cât m-ar costa un divorț ?
buna ziua.
In prezent sunt in CCC, iar acum mi-am gasit un nou loc de munca.
Ar trebui sa incep de miercuri 13.09.2016. Cand ar trebui sa imi reaiu activitatea la vechiul loc de munca si cand ar trebui sa-mi da demisie astfel incat sa existe continuitate.
bebe are 1an si 7l. si vrea sa beneficiez de stimulent de insertie.
va multumesc!
Am primit un referat cu propunere de clasarea cauzei cu privire la savarsirea infractiunii de vatamare corporala, unde pasagerul din cealalta masina a depus o plangere civila impotriva mea si spune, ca in urma accidentului a suferit vatamari corporale care au necesitat pentru vindecare un numar de 3-4 zile ingrijire medicale.
Citesc: Propun .Clasarea dosarului penal sub aspectul savarsirii a doua infractiuni de vatamare corporala din culpa, fapte prev. si pred. de art. 196 alin. 2,3 din CP.
Mentionez ca doar pasagerul din cealalta masina a depus plangere si CML, iar cea care s-a lovit din masina mea, nu a depus nicio plangere.
Ce mi se va intampla? va rog sa mi explicati
[Editat - 2.13 din regulament], iar sange ni s-a luat pentru ca a fost accident cu 2 victime si din ce am retinut asa se procedeaza, chiar daca victimele nu au avut nimic, doar au zic k s-au lovit putin.
Ce inseamna stresul cu despagubirile? ca o sa dureze foarte mult? cam in ce consta? si in timpul asta eu voi sta fara permis?La parchet nu se va incheia dosarul meu?
Da, ni s-a recoltat sange mie, soferitei si pasagerul ei, deaorece eu am crezut ca el era sofer dar ei au spus contrariul si am lasat-o balta pentru ca nu eram sigura.
Dar daca ma reclama o sa ajungem sa ne dam in judecata si ar insemna alti bani si timp, au castig de cauza?.sau ar trebuie sa dea in judecata rca?...cred k daca nu accept, o sa-mi ceara in afara de cei 1500 lei, daune morale si bineinteles cheltuieli de avocat.
Ce ar trebuie sa ii spun cand vorbesc la telefon cu ei?
Buna ziua,
Acum doua luni am avut un accident cu masina, era noaptea, ceata foarte densa, vizibilitatea extrem de redusa, drum fara marcaj, urma o curba fara semnalizare, nestind drumul, am tinut volanul drept, intrand pe partea cealalta si am lovit o alta masina care venea din sens opus, ambele masini find foarte lovite, partea de fata.
Am 2 'vicitme '(una, din masina mea, care s-a lovit usor pe frunte, vizibil, fara spitalizari, iar altul din masina cealalta, care a spus si el ca ii doare capul, dar nimic vizibil sincer. nu a fost tinut nici 2 minute pentru analiza.
Rca a declarat dauna totala pentru pagubit(soferita), dar problema este ca am fost sunat-a, mi se cere bani pentru cheltuieli pe care le au avut ei si anume :
-bani transport masina de la locul accident.
-bani pentru probe de sange 360 lei
-bani pentru ca au masina lovita intr-un service
Ei spun ca ar iesi un total de 1500 lei si vor sa ii dau banii k altfel ma dau in judecata si zic la politie sa inceapa urmarire dosar penal si ca au si certificat medico legal , constatand ce?nu stiu.
Ce pot sa fac? ce ma sfatuiti? E normal sa ii mai dau bani, din momentul in care eu am i-am dat asigurarea mea?