buna ziua.
In prezent sunt in CCC, iar acum mi-am gasit un nou loc de munca.
Ar trebui sa incep de miercuri 13.09.2016. Cand ar trebui sa imi reaiu activitatea la vechiul loc de munca si cand ar trebui sa-mi da demisie astfel incat sa existe continuitate.
bebe are 1an si 7l. si vrea sa beneficiez de stimulent de insertie.
va multumesc!
Daca va dati demisia, aceasta poate fi cu sau fara preaviz.
Puteti depune ocerere de incetare a activitati cu acordul partilor - art.55 lit.b C.mun. In aceasta situatie ,nu se acorda preaviz.
Pentru continuitate data inceperii activitatii in baza noului c.i.m. = data incetarii activitatii in baza vechiului c.i.m.
Potrivit noilor modiifcari care vor intra in vigoare la 01.07.2016, art.7 din OUG 111/2010, pentru persoanele care obţin venituri supuse impozitului pe venit, cu cel puţin 60 de zile înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani, respectiv 3 ani, în cazul copilului cu handicap, acordarea stimulentului de inserţie se prelungeşte astfel: a) până la împlinirea de către copil a vârstei de 3 ani;
b) până la împlinirea de către copil a vârstei de 4 ani, în cazul copilului cu handicap, fără a beneficia în această perioadă de prevederile art. 31 alin. (1) şi (2).