avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia si incepere unui nou loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia si incepere unui nou loc de munca

buna ziua.
In prezent sunt in CCC, iar acum mi-am gasit un nou loc de munca.
Ar trebui sa incep de miercuri 13.09.2016. Cand ar trebui sa imi reaiu activitatea la vechiul loc de munca si cand ar trebui sa-mi da demisie astfel incat sa existe continuitate.
bebe are 1an si 7l. si vrea sa beneficiez de stimulent de insertie.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 11 Septembrie 2016
Daca va dati demisia, aceasta poate fi cu sau fara preaviz.

Puteti depune ocerere de incetare a activitati cu acordul partilor - art.55 lit.b C.mun. In aceasta situatie ,nu se acorda preaviz.

Pentru continuitate data inceperii activitatii in baza noului c.i.m. = data incetarii activitatii in baza vechiului c.i.m.

Potrivit noilor modiifcari care vor intra in vigoare la 01.07.2016, art.7 din OUG 111/2010, pentru persoanele care obţin venituri supuse impozitului pe venit, cu cel puţin 60 de zile înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani, respectiv 3 ani, în cazul copilului cu handicap, acordarea stimulentului de inserţie se prelungeşte astfel:
a) până la împlinirea de către copil a vârstei de 3 ani;
b) până la împlinirea de către copil a vârstei de 4 ani, în cazul copilului cu handicap, fără a beneficia în această perioadă de prevederile art. 31 alin. (1) şi (2).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului rodicadragan rodicadragan Buna ziua Va rog, daca puteti sa ma luminati in privinta aplicarii legii 66/2016, mai exact cu privire la stimulentul de insertie acordat pana la implinirea ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie cândea_sorina cândea_sorina In 12 noiembrie imi reiau activitatea la ultimul loc de munca unde mi-a fost suspendat contractul de munca pe periada concediului de crestere si ingrijire ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie-noua lege mardiniuc mardiniuc Buna ziua Ma aflu in urmatoarea situatie: am nascut pe 29.06.2014. Am fost in CIC, iar de la 1.09.2015 m-am intors la serviciu si beneficiez de stimulentul de ... (vezi toată discuția)