Buna ziua. Imi puteti spune va rog care este cantitatea maxima legala de alcool pe care o pot transporta cu mine fie cu masina, autocarul sau trenul?
p.s. am auzit ceva in genul a 200 de litrii...
deci sa inteleg ca ma pot impaca contra unei sume de bani iar fata sa-si retraga plangerea?
p.s. as putea sa o reclam pt. denunt calomnios???
am inteles ca la viol, persoana vatamata trebuie sa consulte un medic care sa ateste daca s-a produs fortat sau nu...ca daca nu are fisuri vaginale,inseamna ca a fost de comun acord.
Buna ziua oameni buni. In weekend am fost la o petrecere privata unde am cunoscut o domnisoara cu care mi-am facut de cap putin. Problema este ca dupa actul sexual consumat domnisoara cu pricina a mers sa depuna plangere impotriva mea pentru viol, si din cate am inteles am fost si cautat de catre organele de politie. Mentionez ca prima data nu prea a fost de acord sa facem sex dupa care cu multe insistente a cedat.
1.POT FI ACUZAT DE VIOL DIN MOMENT CE EA A FOST DE ACORD PANA LA URMA?
2. DACA A FOST PUTIN CAM FRIGIDA SI AM FACUT UN SEX MAI BRUTAL PUTIN POATE FI CONSIDERAT CA AM VIOLAT-O?
3. AS PUTEA SA MA IMPAC CU VICTIMA CONTRA UNEI SUME DE BANI SI SA-SI RETRAGA PLANGEREA?
VA MULTUMESC.
Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine care este echivalentul articolul 52 alineatul 3 raportat la articolul 336 aliniatul 1 in noul cod de procedura penala.